Analytics Experience 2018: hoe Analytics innovatie stimuleert

6 november 2018
Analytics Experience 2018: hoe Analytics innovatie stimuleert

Geen enkele organisatie kijkt werkeloos toe hoe de veranderingen als gevolg van technologische ontwikkelingen in Analytics, AI en IoT in hoog tempo plaatsvinden. Tijdens Analytics Experience in Milaan kon je kennismaken met de nieuwste skills en technologieën die innovatie stimuleren. Heb je dit gemist? Je kan de hoogtepunten hier terugvinden.

Nieuwste ontwikkelingen en trends in machine learning, IoT en AI

Meer dan 1,400 experts, thought leaders, en professionals van verschillende organisaties komen op dit internationale congres samen om hun kennis en ervaringen te delen over hoe zij analytics inzetten voor het versterken van klantrelaties, opsporen van fraude, risicobeheersing en procesoptimalisatie. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van machine learning, IoT en AI besproken.

Inspelen op innovaties

De succesvolle AI- en IoT-systemen van nu en de toekomst zijn gebaseerd op machine learning, optimalisatie en advanced analytics. Artificial Intelligence zoals we dat nu kennen, is een doorontwikkeling op advanced analytics", legt Oliver Schabenberger, Chief Operating Officer en Chief Technology Officer bij SAS uit. "Als leider in analytics bevinden we ons in een uitstekende positie om onze klanten te helpen AI en IoT te integreren in hun bedrijfsstrategie. Dus kom naar Analytics Experience en ontdek wat u kunt doen om in te spelen op deze stortvloed van innovaties."

Enkele interessante presentaties die zullen plaatsvinden tijdens Analytics Experience:

  • Wil je weten wat wij als mens moeten doen om in tijden van informatie overload en voortdurende veranderingen optimaal te blijven functioneren? Het is een vraag waar de Noorse bedrijfsfilosoof, Anders Indset, antwoord op zal geven. Welke skills heb je vandaag nodig? Hoe moet je als mens denken in een snel veranderende wereld en hoe kun je in deze wereld optimaal functioneren en zakendoen?
  • Hoe spelen data en AI nu al een rol in de voetbalwereld? SciSports volgt op basis van AI en data-analyse 200.000 voetbalspelers op de voet en geeft de antwoorden die clubs nodig hebben. De posities waar spelers het best tot hun recht komt, op welke vlakken ze nog kunnen groeien, welke speler perfect in welke ploeg past, etc. Giels Brouwer, CEO van SciSports, zal tijdens Analytics Experience uitleggen hoe AI nu én in de toekomst een belangrijke rol speelt in de internationale voetbalwereld. 
  • Ook in de gezondheidszorg spelen machine learning en AI een steeds belangrijkere rol. Dr. Daniel Vijlbrief, neonatoloog bij UMC Utrecht zal vertellen hoe zij data analyse inzetten om infecties bij premature baby's proactief te behandelen of voorkomen en hun overlevingskans te vergroten.

Analytics Experience Recap

Kon je er niet bij zijn in Milaan, maar wil je wel kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, Marchine Learning en IoT? Klik dan snel door naar de Analytics Experience Recap en je bent weer helemaal bijgepraat!