Over Heliview

Heliview Holding B.V. heeft twee werkmaatschappijen:

Heliview Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Onze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement, industrie en zorg, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

Congressen en evenementen
Onze congressen en evenementen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om kennis te delen en te netwerken. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables. Ons concept van 1-op-1 gesprekken garandeert dat deelnemers en partners op een eenvoudige en informele manier contact met elkaar leggen om kennis en ervaring uit te wisselen. 

Trainingen
In onze unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis, skills en tools voor deelnemers en hun organisaties. Wij werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die hun expertise, kennis en ervaring delen.

Internationale studiereizen
Tijdens onze internationale studiereizen, staat kennisdeling en netwerken met (hoger) management en senior specialisten centraal. De studiereizen gaan naar de meest prestigieuze en inspirerende internationale conferenties, waar de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied worden getoond. 

Heliview Professional Marketing Services BV

Heliview Professional Marketing Services BV richt zich specifiek op het leveren van gekwalificeerde business leads. Als congresorganisatie en trainer is Heliview al vele jaren zeer actief met het benaderen van specifieke en zeer uiteenlopende doelgroepen. Heliview Professional Marketing Services verzorgt een gecombineerd aanbod van de instrumenten die Heliview tot voor kort alleen voor haar eigen congressen en trainingen heeft ingezet. Met behulp van deze specifieke instrumenten verzorgt Heliview Professional Marketing Services nu ook lead genererende services voor de zakelijke markt.

Een team van speciaal getrainde executive telemarketeers is verantwoordelijk voor de actieve telefonische benadering van de doelgroepen voor onze klanten. Dit kan variëren van mensen uitnodigen voor round table sessies tot het boven tafel krijgen van kwalificerende informatie.