Data Quality Conference

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat twee derde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Maar hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data? Tijdens de Data Quality Conference krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

Het fundament voor een datagedreven organisatie

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren zorgen er voor dat er aanzienlijk meer data beschikbaar is binnen organisaties. Deze data wordt door steeds meer organisaties ingezet om datagedreven te werken. Zo worden beslissingen genomen en beleid gevormd op basis van meetbare feiten in plaats van op intuïtie en onderbuikgevoel. Maar hoe zorgt u dat uw datakwaliteit goed genoeg is om de juiste besluiten te nemen?

De Data Quality Conference gaat hierop in en helpt u inzicht te krijgen in uw datakwaliteit en deze te beheren. Het thema is dan ook: Grip, inzicht en controle op datakwaliteit.