Data Quality Conference

Benefit from the value of your data

21 mei 2019
Benefit from the value of your data
arrow image Benefit from the value of your data

Sinds februari 2019 maakt Human Inference deel uit van de EDM Media Group, een toonaangevende speler op het gebied van dataoplossingen in de Benelux. Als nieuw aangesloten datakwaliteitsspecialist ondersteunt Human Inference EDM Media Group bij de dienstverlening aan bedrijven die met consumentendata werken en behoefte hebben aan risico- en fraudebeheer en aan een conforme, zorgvuldige interactie met klanten. 

Actualiseer klant contactgegevens en bereik meer klanten

Dagelijks vinden er belangrijke gebeurtenissen plaats die de kwaliteit van uw klantdatabase sterk kan beïnvloeden, bijvoorbeeld verhuizingen en overlijden van klanten. Jaarlijks kan dit zelfs oplopen tot zo’n 20% van uw totale klantdatabase. Wanneer uw database niet actueel is riskeert u dat klantcontact niet goed kan worden opgevolgd en maakt u onnodig hoge kosten in de pogingen om deze verloren klanten te bereiken. De referentie database van EDM controleert, actualiseert en verrijkt alle personalia en klant contactgegevens. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om spelfouten te corrigeren, het nieuwe adres van een verhuisde klant toe te voegen en overleden klanten te markeren. Onze datascan geeft fijnmazig inzicht in uw huidige datakwaliteit status en biedt de handvatten om structureel uw klantdatabase te verbeteren. Alles om te zorgen dat u het beste uit uw klantrelatie kunt halen. 

Profiteer van de voordelen van een centraal klantbeeld

Met het creëren van een integraal beeld van uw klant, zet u een essentiële eerste stap om de beschikbaarheid van hoogwaardige data voor uw bedrijfsprocessen te garanderen.

Deze data worden gebruikt om de prestaties van medewerkers, afdelingen en bedrijfsprocessen te optimaliseren, risico's te beheersen en kosten te verlagen. Human Inference DataHub maakt voor elke klant een Golden Record, waarbij data uit verschillende bronnen worden samengevoegd in een centraal klantbeeld. Via standaardisatie, schoning en verrijking zet DataHub uw data om in betrouwbare informatie, die u kunt inzetten om klantinteracties en zakelijke beslissingen tot een succes te maken.

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verbeteren van uw datastrategie, meld u dan via deze link aan voor de Data Quality Conference en breng dan een bezoek aan de stand van EDM en Human Inference.