Data Quality Conference

De opmars van kunstmatige intelligentie

14 maart 2018
De opmars van kunstmatige intelligentie
arrow image De opmars van kunstmatige intelligentie

Je hebt data en je hebt informatie. Beide nemen exponentieel toe in volume. Iemand vertelde me laatst dat "informatie door het hele lichaam stroomt van een organisatie". Het is een perfecte uitdrukking die helpt in het begrijpen hoe belangrijk datakwaliteit is in dit digitale tijdperk. Immers, zonder data is er geen informatie van betekenis. 

Voeg aan je data een vleugje Kunstmatige Intelligentie aan toe en iedereen kan zich bezighouden met haar of zijn expertise zonder veel tijd kwijt te zijn aan het herstellen van menselijke fouten die voorkomen hadden kunnen worden. Bijna alle technologie vereist 100% correcte data.

Wat als je Kunstmatige Intelligentie inzet om te controleren of je data in je proces wel klopt en volledig is? KI bezit de capaciteit om realtime iedere stap te controleren op kwaliteit. Te mooi om waar te zijn? Misschien hoef je alleen maar vanuit een compleet ander perspectief leren denken…. 

In zijn inspirerende en praktijkgerichte presentatie laat Ton Abelen niet alleen zien welke mogelijkheden deze ontwikkeling biedt, maar ook hoe je daar rendement uit haalt.

Begrijpelijke taal

Ton Abelen is trendwatcher kunstmatige intelligentie. Hij legt in begrijpelijke taal uit welke mogelijkheden KI biedt. Maar ook wat het is en hoe je dat dan toe moet passen. Ton Abelen is op 15 mei aanwezig tijdens het Data Quality Conference 2018 in Rotterdam. Daar geeft hij zijn visie op hetsamenspel tussen Kunstmatige Intelligentie en Datakwaliteit.

Neem deel aan het congres

Wilt u zich laten inspireren door Ton Abelen en zijn sessie bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan voor deelname aan het Data Quality Conference 2018!