Data Quality Conference

Hét epicentrum van Data Quality

19 december 2018
Hét epicentrum van Data Quality
arrow image Hét epicentrum van Data Quality

Het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland, Sportcentrum Papendal, waar dagenlijks ruim 400 topsporters gebruik maken van topfaciliteiten die het sportcentrum te bieden heeft. Al sinds de jaren zeventig is Papendal als trainingslocatie voor topsport in gebruik. Het sportcomplex telt drie afdelingen: Het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO), Papendal Vastgoed en het Topsportrestaurant. Elke afdeling draagt bij aan het behalen van het hoogste doel namelijk, de topsporter zo goed mogelijk faciliteren.

Prestatieoptimalisatie

Zo biedt het Team NL Innovation Center een hoogwaardige test- en meetomgeving aan alle sportdisciplines die op Papendal op topniveau worden beoefend, hierbij zijn prestatieoptimalisatie en voeding de leidraad. Door op innovatieve wijze data te verzamelen, koppelen, te loggen en vervolgens te interpreteren worden trainings- en voedingsprogramma’s op maat gemaakt voor elke individuele topsporter.

Bron: Papendal

Data Quality Conference 2019

Op 4 juni 2019 vindt het Data Quality congres plaats met als overkoepelend thema: ‘Grip, inzicht en controle op datakwaliteit’. Het is voor ons dan ook niet meer dan een juiste analyse van data om in hét epicentrum, vanwaar data wordt verzameld en omgezet naar prestatieoptimalisatie, de derde editie van de Data Quality Conference te houden!  klik hier voor meer informatie over het programma & aanmelden.