Data Quality Conference

Het fundament voor een datagedreven organisatie

6 december 2018
Het fundament voor een datagedreven organisatie
arrow image Het fundament voor een datagedreven organisatie

Op 4 juni 2019 vindt het Data Quality congres plaats in Papendal te Arnhem. Grip, inzicht en controle op datakwaliteit, zo luidt het thema van het congres Data Quality 2019. Niet zo’n vreemde keuze als we kijken naar de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de groei van beschikbare data binnen organisaties.

Organisaties worden steeds meer datadriven, nemen beslissingen op basis van meetbare feiten en organisaties vormen steeds vaker nu beleid naar aanleiding van gemeten data. Dan blijft natuurlijk de volgende hamvraag over: ‘Hoe zorgt u dat uw datakwaliteit goed genoeg is om de juiste besluiten te nemen?’

Data Quality Conference

Het Data Quality congres zal hier dieper op in duiken en u helpen inzicht te krijgen in uw datakwaliteit en hoe u deze het beste kunt beheren. Zo zullen we tijdens het congres verschillende invalshoeken uitlichten over de omgang met data binnen organisaties en krijgt u antwoord op vragen als:

  • Hoe meet ik datakwaliteit?
  • Hoe kan ik de datakwaliteit monitoren?
  • Hoe verbeter ik de datakwaliteit?
  • Hoe kan ik databronnen koppelen met behoud van datakwaliteit?
  • Hoe wordt Data Quality Awareness onderdeel van de bedrijfscultuur?
  • Welke invloed hebben technieken zoals AI en Robotics op de kwaliteit van data?

Meld u aan voor het congres en laat u in één dag volledig informeren want ook in 2019 beloofd het Data Quality congres een inspirerende dag te worden!