Dutch Data Forum

Dutch Data Forum helpt mee aan een bos

1 oktober 2019
Dutch Data Forum helpt mee aan een bos
arrow image Dutch Data Forum helpt mee aan een bos

Dankzij een samenwerking tussen Heliview en 1931 congrescentrum worden er in Brazilië vijf bomen in het Atlantisch regenwoud geplaatst. Bomen zijn een van de meest effectieve oplossingen om de opwarming van de aarde te stoppen doordat deze koolstofdioxide doen verwijderen uit onze atmosfeer. Bomen dragen daarnaast ook in grote mate bij aan het verbeteren van de bodemvruchtbaarheid en de levenskwaliteit voor de armste gemeenschappen.

 

WeForest

Dankzij dit herbossingsproject, mogelijk gemaakt door de organisatie WeForest, helpt Heliview WeForest door het Dutch Data Forum bij het 1931 congrescentrum te organiseren. 1931 vindt het belangrijk om op hun beurt ook iets bij te dragen aan aan mens, maatschappij en milieu. Dit doen zij dan ook graag samen met Heliview.

Samen maken wij de wereld een stukje groener!

 

Dutch Data Forum

Dutch Data Forum is hét jaarcongres dat u helpt om datagedreven te werken. Het forum biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden. Een datagedreven strategie is voor iedere organisatie van cruciaal belang.

 

Klik hier om u direct aan te melden.