Dutch Data Forum

Even voorstellen: de programmacommissie

29 juli 2019
Even voorstellen: de programmacommissie
arrow image Even voorstellen: de programmacommissie

Op woensdag 27 november vindt het Dutch Data Forum plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Het innovatieve programma van het Dutch Data Forum wordt samengesteld onder toeziend oog van de programmacommissie.

Wij stellen met trots de leden van de programmacommissie aan u voor:

Tanaquil Arduin

Chief Data Officer | Gemeente Den Haag

In haar rol is Tanaquil onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de concernbrede datastrategie en visie op datagedreven werken. Zij zorgt samen met de gemeentelijke diensten en bestuurders voor verbinding en integraliteit tussen de verschillende data-initiatieven binnen en buiten de gemeente. Zij startte haar carrière in het bedrijfsleven en werkte voor diverse internationale organisaties onder meer in de consultancy en digitale dienstverlening. Voordat zij bij de gemeente Den Haag ging werken, werkte zij voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken waar zij bij Logius verschillende management posities bekleedde en werkte aan de digitale transformatie van de overheid. Tanaquil studeerde Vertaalwetenschap Frans en Spaans en Informatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam en Bestuurskunde aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB).

Erik Maijer

Manager Data Management & Rapportage | Alliander

Met de hoeveelheid informatie die tegenwoordig in organisaties omgaat, is het (nood)zaak orde in de chaos te creëren en handhaven. Erik is als manager data management en rapportage binnen Alliander bezig om het besturen van Alliander leuker en makkelijker te maken. Enerzijds heeft Erik daarvoor een besturingsfilosofie ontwikkeld: het Strategisch Platform Alliander voor Rapportages & KPI’s (SPARK). Met SPARK heeft men daardoor continue inzicht in prestaties. Anderzijds dient de kwaliteit van de data die hiervoor gebruikt wordt van voldoende kwaliteit te zijn. Daarom richt Erik zich met zijn team op het data management van de financiële en Human Resources (Master) data.

Christian Verhagen

Data Lead & Chefkok | Verdonck, Klooster & Associates

Christian heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van organisaties over hoe zij meer waarde kunnen halen uit data. Als consultant bij Verdonck, Klooster & Associates combineert hij technische en organisatorische kennis om organisaties op een succesvolle wijze gebruik te laten maken van technologie en data analytics.

Deze dag bijwonen?

Het Dutch Data Forum is hét jaarcongres dat deelnemers helpt om datagedreven te werken. Het congres vindt plaats op 27 november 2019 in congrescentrum 1931 in ‘s Hertogenbosch. Met een ijzersterk programma en Roelof Hemmen als dagvoorzitter belooft het een groot succes te worden.

Wilt u ook het Dutch Data Forum bijwonen? Meld u dan direct aan voor deelname aan dit congres