Dutch Data Forum

Live Talkshow: Data-ethiek!

15 februari 2019
Live Talkshow: Data-ethiek!
arrow image Live Talkshow: Data-ethiek!

Op woensdag  27 november 2019 vindt op het congres Dutch Data Forum een interactieve talkshow plaats. Een tafelgesprek met verschillende experts waarbij het thema Data-ethiek wordt besproken De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten, waar jij als aanwezige ook je mening kan delen!

Thema talkshow: Data-ethiek

Meer dan ooit staat de ethiek in het middelpunt van de aandacht. Data-ethiek en een bewuste omgang met data vanuit ethisch perspectief is noodzakelijk. Het gaat over het goede doen en de juiste balans vinden tussen alle belangen die op het spel staan. Tijdens deze talkshow zal er in een ‘Wereld draait door’ setting onder leiding van Roelof Hemmen, gediscussieerd worden over Data- ethiek.

Dutch Data Forum 2019

Tijdens het jaarcongres Dutch Data Forum staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal. Datagedreven werken raakt elke organisatie. Sommigen zijn al ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.

De stip aan de horizon is belangrijk, maar hoe ga je om met praktische zaken? Dutch Data Forum is hét jaarcongres dat u helpt om datagedreven te werken. Het forum biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden. Een datagedreven strategie is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Blijf op de hoogte van de actuele trends en zorg dat u datastrategie future proof is!

 Klik hier om u aan te melden.