Dutch Data Forum

Verdiep je in data en verbeter jouw organisatie

17 juli 2019
Verdiep je in data en verbeter jouw organisatie
arrow image Verdiep je in data en verbeter jouw organisatie

Data gedreven te werk gaan kan voor jouw organisatie dé manier zijn om meer rendement te behalen. Sommigen zijn al ver met data-ontwikkelingen, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig. De Dutch Data Forum is het congres om je te verdiepen in de vele mogelijkheden van data.

Het gebruik van data

''Finnair krijgt met een gegevensgestuurde marketingaanpak meer inzicht in klantgedrag en kon daardoor de online marketingcampagnes van het bedrijf verbeteren. En dat rendeert.'' (emerge.nl)


Gecentraliseerde data kan veel nieuwe en interessante inzichten opleveren, die op een later moment relevant kunnen zijn voor jouw organisatie. Relevant in het opzicht van een verbetering voor jou als organisatie zijnde of op het gebied van marketing. Zoals te lezen in het artikel van Emerge.nl, gebruikt luchtvaartmaatschappij Finnair een model voor data-driven-attributie om meer inzicht te krijgen in de rol van elk kanaal gedurende het klanttraject. Het is daarbij wel essentieel om goed met deze data om te gaan, aspecten van data security en privacy gaan dan ook hand in hand met een data driven business.

Verdiepen in data en jouw organisatie verbeteren?

Dutch Data Forum is hét jaarcongres dat je helpt om datagedreven te werken. Het forum biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden. Een datagedreven strategie is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Dit kan zijn op het gebied van marketing, zoals bij luchtvaartmaatschappij Finnair, of op het gebied van innovatie of continuïteit binnen jouw organisatie. Data biedt vele mogelijkheden. Het Dutch Data Forum gaat niet enkel over ICT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie.

 

Ben jij klaar voor deze verandering? Klik dan hier om je aan te melden!

(Bron: emerge.nl)