Return on Information 2018

Sprekers

Sven Blom
KBenP

Sven Blom

Eigenaar en senior adviseur, KBenP

KBenP is een onafhankelijk adviesbureau. Sven is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Zijn specialiteit ligt op het snijvlak van organisatie en techniek.

 
 
Mark Disselhorst
ING

Mark Disselhorst

Product Owner Content Federation & Wholesale Banking Client Dossier at Chief Data Management Office, ING

As a product owner responsible for creating a global customer view of unstructured content to support ING's global banking and data manamgement strategy. Responsible for development and maintenance of the Wholesale Banking Client Dossier.

 
Jan Falkenstein
ASG Technologies

Jan Falkenstein

Solutions Engineer, ASG Technologies

Jan is an experienced Solutions Engineer who is working at ASG Technologies for more than 13 years, designing and delivering complex Content Management implementations all across EMEA. Notable clients include Postbank Germany, Philip Morris International, SEB and ING.

 
Frieke Hazendonk
De Efteling

Frieke Hazendonk

Teamlead Documentenbeheer, De Efteling

Sinds eind jaren '90 is Frieke werkzaam in diverse rollen in het informatie domein. Dit doet ze met een passie voor het samen met een business en it opbouwen en verbeteren van bedrijfsinformatie en de instrumenten die daarbij nodig zijn.

 
Daan Kramer
 

Daan Kramer

ECM Business Consultant, Konica Minolta Business Solutions Nederland

Daan is begonnen als Management Traineeship bij ORMIT en heeft gedurende zijn carriere ervaring opgedaan in zowel project management als consultancy waarbij IT altijd de rode draad was.

 
Jeroen van der Meer
EY

Jeroen van der Meer

Manager Cybersecurity, EY

Jeroen is informatiebeveiligingsadviseur met een focus voor de publieke sector. Jeroen heeft zich gespecialiseerd in het denken vanuit het perspectief van een aanvaller.

 
Dennis Peperkamp

Dennis Peperkamp

Consultant

Dennis heeft een passie om organisaties te ondersteunen daadwerkelijk data-driven te werken en waarbij zij de waarde van hun informatie benutten. Hij ziet daarbij informatie en ICT als essentiele middelen om de processen en diensten te ontwikkelen en verbeteren.

 
Thijs Perenboom

Thijs Perenboom

Adviseur- Projectmanager – Informatiemanager, 

Thijs helpt als adviseur organisaties met het verbeteren van hun informatiehuishouding. De enorme toename van ongestructureerde data maakt organisaties kwetsbaar.

 
Peter Vieveen
DAMA International

Peter Vieveen

Directeur DAMA NL, DAMA International

Peter heeft 30 jaar ervaring met het verbinden van data management met data science.

 
Johan Vranckx
Knowliah

Johan Vranckx

Director Partnerships, Knowliah

Johan heeft jarenlange ervaring met automatisering en contentmanagement. Bij Knowliah is hij Director Partnerships.