Experts

Lackó  Darázsdi

Senior Solution Consultant, Tibco Software

Lackó heeft een jarenlange achtergrond in Business Information Sciences.

 

Ton Abelen

Dagvoorzitter | Trendwatcher AI & Management consultant, Wizzin

Ton is onafhankelijk trendwatcher en trainer met een kritische blik op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de praktijk.

 

Sandra Alcalde Borba

Head of Marketing Content Enablement

Based in Eindhoven, Sandra is a passionate marketing, sales and business transformation leader with extensive international experience in both mature and emerging markets.

 

Robert Allewijn

Technical Manager, Alten

Robert Allewijn is Technical Manager bij ALTEN voor de unit Business Intelligence & Analytics. Vanuit zijn ruime ervaring in het BI vakgebied adviseert hij klanten over digitale transformatie en de inzet van Big Data en Analytics hierbij. Robert is daarnaast verantwoordelijk voor de competentieontwikkeling binnen ALTEN.

 

Mark Ansink

Solutions Architect, Quadient

Mark werkt sinds 2013 bij Quadient (voorheen Human Inference). Als ervaren Solutions Architect heeft hij zich door de jaren heen ontwikkeld tot datamanagement-expert.

 

Tanaquil Arduin

Chief Data Officer

In haar rol is Tanaquil onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de concernbrede datastrategie en visie op datagedreven werken.

 

Stijn van Balen

Coördinator Data Science Team

Stijn is working to make the world a little more accessible: Opening up interesting data, bringing order in chaos and introducing some usability to difficult processes.

 

Niels Basjes

Corporate Inventor

Niels (1971) has been working for bol.com since May 2008. Before that he was working as a Webanalytics architect for Moniforce, and as an ICT architect/researcher at the National Aerospace Laboratory in Amsterdam.

 

Sandjai Bhulai

Dagvoorzitter | Professor Business Analytics, Vrije Universiteit

Sandjai Bhulai is hoogleraar Business Analytics aan de Faculteit der Exacte Wetenschappen van de Vrije Universiteit.

 

Ingrid Bienefelt

Head of HR Quality

Ingrid is als Global Head of HR Quality bij ABN AMRO N.V. verantwoordelijk voor 'Vendor Management, Data Quality, Management Information' en het uitdragen van de Agile manier van werken binnen HR.

 

Niels Blaauw

Delivery Manager, ITCG Data eXcellence

Niels werkt sinds 2012 voor ITCG (Data eXcellence) en houdt zich dagelijks bezig met het oplossen van complexe data-integratie vraagstukken voor opdrachtgevers in diverse branches.

 

Wim Blaauwendraat

Director Internal Audit, Philips Lighting

Wim is an experienced director with a long history in IT and auditing. He started his career in IT at the Philips Research Laboratories in Waalre. He started as a science engineer in the domain of informatics and was responsible for the design of support processes and controls of the first datacenter of the later NXP. In the early ’90, he became project manager of several software development teams.

 

Edward Blom

Intelligence professional

Edward is als business consultant al jaren actief in het vakgebied van Data en Intelligence. Hij weet als geen ander organisaties koers te laten zetten vanuit het moeras van data en mensen.

 

Sven Blom

Eigenaar en senior adviseur, KBenP

KBenP is een onafhankelijk adviesbureau. Sven is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Zijn specialiteit ligt op het snijvlak van organisatie en techniek.

 

Sven Boekhoven

Data Scientist en Data Artist, Alten

De ambitie van Sven is informatie maken van gegevens en inzicht creëren in die informatie. Als Information Magician doet hij dingen met gegevens die anderen niet voor mogelijk houden. Data Science zet hij in als ondersteuning bij dit creatieve proces.

 

Tim de Boer

Managing Consultant, Finavista

Tim is Managing Consultant bij Finavista. Vanuit deze rol heeft hij diepgaande ervaring opgedaan in het implementeren van oplossingen op het gebied van datamigratie, master data management (MDM) en datakwaliteit.

 

Robert Borkes

Wetenschappelijk onderzoeker, Radboud Universiteit Nijmegen

Robert Borkes heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen het vakgebied informatiemanagement. Als Novell-, Microsoft- en Cisco Engineer heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met ICT-infrastructuren binnen de overheid.

 

Chris Bos

DevEngineer, ING Netherlands

For over a decade Chris focused on DWH concepts in its entire breadth. He analyses all trends and breakthroughs within the different BI suites to distill the business value to be able to give the best advice to the end user.

 

Barteld  Braaksma

Innovatiemanager, CBS

Barteld Braaksma was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het CBS innovatieprogramma en innovatielab.

 

Jonathan Brown

Senior Solutions Architect , ASG Technologies

Jonathan Brown is a Senior Solutions Architect within the Data Intelligent Solutions practice of ASG.

 

Bart  Coenen

Managing Director Benelux, Stibo Systems

All-round C-level manager with 20 years of management expertise.

 

Daniëlle Cretz

Teamlead Data Quality Connect & Educate

Als teamlead van het team Data Quality Connect & Educate in het DQ Programme is Danielle verantwoordelijk voor de aansturing van dit team.

 

Michel van Dalen

Informatiemanager, Volkshuisvesting Arnhem

Michel ziet zich als verbindende schakel tussen de organisatie en de mogelijkheden die ICT biedt.

 

Jan Peter De Valk

Zelfstandig boardroom adviseur en voormalig CIO/Board Member, DHL en VGZ

Dr Jan Peter de Valk heeft inmiddels 40 jaar in Nederland en internationaal bestuurlijk en innovatief gewerkt op het snijvlak van IT en de business. Dit bij diverse academische ziekenhuizen en universiteiten, maar ook bij multinationals als IBM en ING.

 

Mr Drs Anja E. Dekhuijzen MCJ

IT en Outsourcing Advocaat, Partner, Whitebridge Advocatuur

Anja Dekhuijzen is een toonaangevende Privacy & IT advocaat, gespecialiseerd in o.a. GDPR, IT recht, Outsourcing, cloud en Security. Award Women in Law 2017 IT lawyer of the year The Netherlands. Geregeld geranked in Chambers en Legal 500.

 

Michel Dekker

Trainer, Heliview Conferences & Training BV

Michel Dekker houdt zich in zijn werk voornamelijk bezig met het bepalen van meetwaarden (KPI’s) en ontwerpen van effectieve manieren om resultaten te communiceren (rapporteren & datavisualisatie).

 

Barry  Devlin

Founder and Principal, 9sight Consulting

Dr. Barry Devlin beschreef in 1985 de architectuur van data warehousing en is daarmee een van de grondleggers van deze technologie. Hij is een vooraanstaande autoriteit op het gebied van business intelligence (BI), big data en meer. Hij wordt wereldwijd gezien als een visionair en pionier in deze vernieuwende sector.

 

Hans Dickerscheid

Community Director, UnitedXperts

Hans is één van de oprichters van de EIM community UnitedXperts. Hierbij zet hij zijn kennis en ervaring in om EIM professionals bij elkaar te brengen, van elkaar te laten leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen om hiermee digitale transformatie bij opdrachtgevers mogelijk te maken.

 

Mark Disselhorst

Product Owner Content Federation & Wholesale Banking Client Dossier at Chief Data Management Office, ING

As a product owner responsible for creating a global customer view of unstructured content to support ING's global banking and data manamgement strategy. Responsible for development and maintenance of the Wholesale Banking Client Dossier.

 

Ernout  Douqué

BI & Analytics Architect, Hot ITem

Ernout Douqué is ruim 14 jaar werkzaam in de wereld van data en analytics.

 

Bas van Essen

Head of RWS Datalab, Rijkswaterstaat

Bas van Essen heeft diverse managementfuncties bekleed bij de Luchtmacht (13 jaar) en Rijkswaterstaat (7 jaar). Bedrijfsvoering, ICT en maatschappelijke betrokkenheid gaan als een rode draad door zijn loopbaan.

 

Jan Falkenstein

Solutions Engineer, ASG Technologies

Jan is an experienced Solutions Engineer who is working at ASG Technologies for more than 13 years, designing and delivering complex Content Management implementations all across EMEA. Notable clients include Postbank Germany, Philip Morris International, SEB and ING.

 

Frans Feldberg

Hoogleraar Data Driven Business Innovation, Vrije Universiteit Amsterdam

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Frank Ferro

Director Insights

Frank Ferro is Director Insights at PostNL and also a board member of the Big Data Alliance.

 

Bart Fussel

Driven tech entrepreneur & Innovation driver

Bart is a driven tech entrepreneur / speaker / innovation driver. He loves driving innovation for start-ups and corporates in the tech, product development, AI/ML, creative, user experience corner.

 

Mr. Leonie Gerding

Senior consultant, Verdonck, Klooster & Associates

Door haar IT-recht en privacy expertise weet Leonie complexe en aan continue verandering onderhevige regelgeving te vertalen naar toepasbare oplossingen. Haar kennis van IT maakt dat ze het 'beste van twee werelden' kan combineren.

 

Marc Gill’ard

Directeur, Verdonck, Klooster & Associates

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als strategisch adviseur op het raakvlak van business en IT.

 

Robert Goijers

Senior Solution Consultant, Tibco Software

Robert heeft een jarenlange achtergrond in Data Governance. Datakwaliteit is noodzakelijk om uiteindelijk ‘informed decisions’ te kunnen maken.

 

Roel de Graaf

Dagvoorzitter | CDO, de Volksbank

Drs. Roel de Graaf is CDO (Chief Data Officer) bij de Volksbank. Roel heeft in de afgelopen 25 jaar leidinggevende functies vervuld op het grensvlak van ICT, bedrijfsprocessen en organisatie-ontwikkeling.

 

Ralf de Haan

Lead Data Scientist, Pon

Ralf is na een korte carrière als profvoetballer uiteindelijk via een Business Analytics studie in het Data Science vakgebied terecht gekomen.

 

dr. ir. Jan  van Haaren

Head of Data & Analytics , SciSports

Jan is een veelzijdige en goed georganiseerde data-wetenschapper met een achtergrond in kunstmatige intelligentie en informatica met een scherp oog voor detail.

 

Marcel Haas

Lead Data Scientist

Marcel works as lead data scientist in the business intelligence department of a healthcare insurance provider, which provides all departments of the company with a large range of reports and dashboards, as well as ad-hoc data or analysis requests using a selection of SAS and Python tools.

 

Chiel Harmsen

datamanagementconsultant

Chiel Harmsen en Ruud Koorneef zijn beiden een zeer allround en ervaren datamanagementconsultant bij Transcriptum.

 

Frieke Hazendonk

Teamlead Documentenbeheer, De Efteling

Sinds eind jaren '90 is Frieke werkzaam in diverse rollen in het informatie domein. Dit doet ze met een passie voor het samen met een business en it opbouwen en verbeteren van bedrijfsinformatie en de instrumenten die daarbij nodig zijn.

 

Roelof Hemmen

Journalist , interviewer, BNR Nieuwsradio

Na de havo op het Hoeksch Lyceum studeerde Hemmen enige tijd Frans en Nederlands aan de lerarenopleiding in Delft. Deze opleiding maakte hij niet af en ging als leerling verslaggever bij de Zoetermeersche Courant werken.

 

Ingmar Hensbergen

Manager Datamanagement, Intergamma

Meer informatie volgt nog.

 

Joost Hoebink

Dagvoorzitter

Joost Hoebink is met honderd dagvoorzitterschappen per jaar de meest ervaren dagvoorzitter van Nederland. Hij leidt debatten, interviewt sprekers, presenteert talkshows. Van alle markten thuis. Interactie met het publiek staat voor hem centraal.

 

Geert van der Hoek

Manager IT , Nederlandse Spoorwegen (NS)

De laatste 10 jaar levert Geert een bijdrage in het verder digitaliseren van NS door o.a. het ‘verappen’ van processen als verkoop van tickets, facturatie, klachtafhandeling gebruikmakend van het bijeenbrengen van data, techniek en competentie.

 

Prof.dr. Holger Hoos

Professor of Machine learning, Leiden Institute of Advanced Computer Sciences

De Universiteit Leiden stelde in 2016 één van de beste data science onderzoekers ter wereld aan. De Duits-Canadese prof.dr. Holger Hoos werkt aan computers die zichzelf programmeren.

 

Sophie van Hoytema

Verbindende schakel , Aaaaha the actor factory

Sophie gaat moeiteloos gesprekken aan tot op academisch niveau, onthoudt elke naam en improviseert heel gemakkelijk zonder de grote lijn te verliezen. Maar ook met geweldig gezongen aankondigingen van sprekers kan Sophie het luchtig verschil maken in een inhoudelijke dag.

 

William van den  Hurk

Business Intelligence Consultant, Conspect Consulting & ICT

William is gespecialiseerd in Business Intelligence en heeft als drijfveer om informatievraagstukken van organisaties te beantwoorden doormiddel van datavisualisatie.

 

Luc Idzinga

Senior Consultant Business IT, 

Luc is een gedreven professional met een sterke focus op resultaat. En met veel ervaring in het analyseren en oplossen van complexe IT vraagstukken waarbij het managen van informatie centraal staat. Denk hierbij aan het uitlijnen van business behoeften naar IT oplossingen, inrichten en uitvoeren van strategische informatie planning en het opzetten van IT governance.

 

Guido Jurgens

Directeur, ITCG Data eXcellence

Guido is bij Data eXcellence als directielid verantwoordelijk voor Business Development, Sales en Delivery. Na de overname van ITCG door DX in februari 2018 geeft Guido leiding aan de integratie van ITCG en DX tot één organisatie.

 

Wieneke Keller

BI Architect, Bol.com

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in diverse functie waarbij ik de brug sla tussen business en IT. De laatste paar jaar heb ik mij gespecialiseerd in (big) data technologieën en hoe deze ingezet kunnen worden om bol.com echt data-driven te maken.

 

Kasper Kisjes

Senior Adviseur Datamanagement, Rijkswaterstaat

Kasper heeft in datamanagement zijn professionele passie gevonden. Vanuit rollen als projectleider, architect, teamleider en adviseur neemt hij de rest van de organisatie mee naar een hogere datavolwassenheid.

 

Ruud Koorneef

datamanagementconsultant

Chiel Harmsen en Ruud Koorneef zijn beiden een zeer allround en ervaren datamanagementconsultant bij Transcriptum.

 

Pieter Kouyzer

Data Scientist

Pieter werkt als Data Scientist bij het ProRail DataLab. Met zijn ervaring in natuurkunde, machine learning en software engineering loopt hij goed over het snijvlak van IoT en Data Science van het DataLab.

 

Daan Kramer

ECM Business Consultant, Konica Minolta Business Solutions Nederland

Daan is begonnen als Management Traineeship bij ORMIT en heeft gedurende zijn carriere ervaring opgedaan in zowel project management als consultancy waarbij IT altijd de rode draad was.

 

Marcel Kramer

IT Manager Data Quality & Analytics, ABN Amro

Marcel is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van één van ABN AMRO's belangrijke ambities: turn data into value. Zijn afdeling bestaat uit meer dan 30 multidisciplinaire (scrum) teams die dagelijks bezig zijn met het radicaal transformeren van het bestaande data landschap waardoor meer data toegankelijker wordt.

 

Berry Kriesels

Business owner, Omnigen

Berry is een biotech ondernemer met een passie voor wetenschap die graag de resultaten uit wetenschappelijk onderzoeker dichter bij de maatschappij brengt in een vorm die bruikbaar is.

 

Judica Krikke

Partner ICT, Stibbe

Judica en haar team begeleiden alle vormen van ICT contractering (zoals cloudcontracten, sourcing, ICT implementatie, overgang van ICT in transacties) en zij adviseren bij vastgelopen onderhandelingen, mislukte ICT projecten, software audits en geschillen betreffende ICT.

 

Femke Krist

Theatermaker, Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Femke brengt congresdeelnemers met elkaar in gesprek. In de live benchmark maakt zij zichtbaar welke ontwikkelingen er spelen in uw vakgebied. U ziet direct wat er speelt bij uw vakgenoten in andere organisaties.

 

René Kuipers

Data-architect, Hot ITem

Na zijn studie Biochemie met als specialisatie Moleculaire Biologie heeft René zich toegelegd op de waarde van data in het algemeen, maar het medisch werkveld in het bijzonder.

 

Marco Kuster

Adviseur Informatievoorziening, Rijkswaterstaat

Binnen Rijkswaterstaat ben ik de verbinder op operationeel niveau om de relatie tussen kader-, proces, organisatie- en systeemontwikkeling scherp te houden.

 

Harry Langevoort

Consultant cognitive solutions team, IBM

Harry Langevoort werkt sinds 4 jaar in het IBM Watson solutions team en is vanuit deze functie betrokken bij veel A.I. implementatie projecten.

 

Erik Langius

Senior Integrator

Erik zijn werk speelt zich vaak af in omgevingen met een hoge technologische en organisatorische complexiteit, die vragen om innovatieve oplossingen met geavanceerde IT.

 

Vincent de Leeuw

Directeur / Eigenaar

Als directeur/eigenaar van KVL heeft Vincent meer dan 21 jaar ervaring in strategisch advies op het raakvlak van Data & Analytics en Business Value. Samen met een data scientist zal hij een breakoutsessie rondom datakwaliteit en machine learning faciliteren. KVL biedt betrouwbare oplossingen die mensen en hun data met elkaar verbinden. Bringing Analytics to the People!

 

Bas van Leeuwen

Business Development Director

Bas is gefascineerd door de manieren hoe menselijk gedrag beïnvloed wordt door snel veranderende techniek

 

Erik Maijer

Manager Data Management & Rapportage, Alliander

Met de hoeveelheid informatie die tegenwoordig in organisaties omgaat, is het (nood)zaak orde in de chaos te creëren en handhaven.

 

Rachel Marbus

Lead Privacy, Aegon

Rachel is een burgerrechtenfundamentalist en verzot op het grondrecht op Privacy. Als iemand tegen haar roept “Privacy is dood”, ontsteekt ze doorgaans in een vlammend betoog startend met “Ik heb niets te verbergen, maar dat hoeven ze niet te weten”.

 

Jeroen van der Meer

Manager Cybersecurity, EY

Jeroen is informatiebeveiligingsadviseur met een focus voor de publieke sector. Jeroen heeft zich gespecialiseerd in het denken vanuit het perspectief van een aanvaller.

 

Yvonne Meijerink

Manager Competence Centre Business Intelligence, Erasmus MC

Als Manager CCBI is het mijn doel om het Erasmus MC naar een nog hoger niveau te krijgen en de transitie naar een data driven organisatie verder vorm te geven.

 

Tom Mertens

Managing Consultant, Agiliz

Tom is een gepassioneerd BI professional met meer dan 6 jaar werkervaring op dit gebied. Hij heeft het ideaal om oplossingen te bieden die een groot effect hebben op het verbeteren van de business.

 

Rob Meulenberg

Senior Business Development Manager, Iron Mountain

Volgt z.s.m.

 

Yvette Mulder

Consultant & committee manager in standardization of ICT/ digital services , NEN

Als consultant bij NEN houdt Yvette zich bezig om mensen samen te brengen om gemeenschappelijke doelen te bereiken, door leden van technische commissies te adviseren.

 

Lisanne van  Nieuwkerk

Lisanne van Nieuwkerk is werkzaam als Data Navigator bij Sound. Ze is verantwoordelijk voor diverse datagedreven projecten op het vlak van marketing automation, propositie en organisatieontwikkeling. Zij helpt organisaties met het ontwikkelen van een datastrategie en het formuleren van een business case en geeft regelmatig workshops bij klanten op het gebied van data.

 

Anton  Obbens

Director Information Governance en Digital Solutions, Iron Mountain

Anton Obbens is Director Information Governance en Digital Solutions bij Iron Mountain. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en groei van de digitale diensten die Iron Mountain haar klanten biedt.

 

Bart van Oort

Business Manager / Data Governance Consultant, Hot ITem

Bart van Oort heeft ruim 17 jaar ervaring met het verhogen van de kwaliteit van data en processen.

 

Maarten Oosten

Senior Decision Support Consultant , KLM

Volgt a.s.a.p.

 

Sandra Oudhoff

Associate Informatiegestuurd Werken

Sandra heeft 25 jaar ervaring in Data & Analytics. Haar motto is: “Waarde halen uit mensen en data”.

 

Erik Peekel

Dagvoorzitter Business Intelligence congres

Erik kenmerkt zich in zijn dagvoorzitterschap door zijn opmerkelijke enthousiasme en schept snel een aangename, luchtige sfeer.

 

Dennis Peperkamp

Consultant

Dennis heeft een passie om organisaties te ondersteunen daadwerkelijk data-driven te werken en waarbij zij de waarde van hun informatie benutten. Hij ziet daarbij informatie en ICT als essentiele middelen om de processen en diensten te ontwikkelen en verbeteren.

 

Thijs Perenboom

Adviseur- Projectmanager – Informatiemanager, 

Thijs helpt als adviseur organisaties met het verbeteren van hun informatiehuishouding. De enorme toename van ongestructureerde data maakt organisaties kwetsbaar.

 

Edwin Peters

Marketing Manager, SAS

Dit CV volgt op korte termijn.

 

Helmut Plinke

Principal Business Solution Manager, SAS

Helmut Plinke focust zich bij SAS op datakwaliteit en data governance-technologie om klanten te helpen data te optimaliseren en daarmee efficiënter te kunnen werken en concurrentievoordeel te realiseren.

 

Enrique  Ramirez-Bochard

Senior Consultant, ASG Technologies

Enrique is verantwoordelijk voor het leveren van metadata oplossingen aan een breed scala van industriële sectoren. Als trusted IT Architect is hij gespecialiseerd in het vertalen van bedrijfsbehoeften in metadatabeheer oplossingen.

 

Edgar van Ravenzwaaij

Manager IT GS1 Nederland, GS1

Edgar van Ravenzwaaij is sinds 1996 werkzaam in de ICT branche in uiteenlopende rollen binnen grote ondernemingen, alsmede het MKB segment. De laatste 17 jaar is Edgar vnl. actief als Manager ICT met het accent op ICT organisatie inrichting/verandering.

 

Katleen Ravijts

Portfolio Marketing Analytics Benelux , IBM

Als marketeer heeft Katleen meer dan 25 jaar ervaring. Sinds 2004 is ze vooral gefocust op Business Intelligence, bij Cognos was ze actief op Europees niveau en na de overname door IBM werkte ze op wereldwijd niveau.

 

Vlora Rexhepi - Van der Pol

Consultant ICT Standards

Vlora heeft ervaring in het onderzoek en de standaardisatie van de mobiele systemen architectuur en communicatie protocollen.

 

Rion Rijker

Data Privacy Officer

Rion Rijker is een ervaren privacy jurist (CIPP/E, CIPM & FIP) die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy en informatiebeveiliging aspecten.

 

Jan Robat

Hoofd Data Quality Management

Na verschillende posities, als lijnmanager in de IT organisatie, programma manager en architect van de integratie van Fortis en ABN AMRO

 

Dennis Rosenbrand

Principal Consultant , Motion10

Dennis is verantwoordelijk is voor de visie ontwikkeling voor data gedreven oplossingen. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring met het ontwerpen, inrichten en opleveren van data platform oplossingen.

 

Francois Ruiter

Product Marketing Manager, Quadient

François werkt sinds 2002 bij Quadient (formerly Human Inference). Als senior consultant heeft hij alle datakwaliteit- en matching technologieën van Quadient geïmplementeerd bij vele klanten.

 

Jurre de Ruiter

Head of Product

Volgt z.s.m.

 

Jan Pieter van Santen

Digital Strategy professional

Jan Pieter is een ervaren manager/thought leader/senior adviseur met als inhoudelijke focusgebied: information management. Hij werkt graag aan opdrachten waar hij zijn vakkennis op information management gebied kan combineren met zijn leidinggevende capaciteiten.

 

Andreas Schaub

Senior Enterprise Solutions Engineer , ASG Technologies

Andreas Schaub is a Senior Enterprise Solutions Engineer within the Enterprise Data Intelligent Solutions practice of ASG. For several years Andreas has worked in the areas of Big Data, Data Management and Data Analytics.

 

Patric Schoenaker

Senior Data Management Consultant, Hot ITem

Patric is een bevlogen expert op het gebied van datamanagement. Ruim 20 jaar deelt Patric zijn kennis en expertise met relaties en collega’s.

 

René Schouten

Manager Business Transformation Services practice, SLTN Interaccess

René is nauw betrokken bij innovatie projecten waarbij, door gebruik van artificial intelligence, het ontwikkelen nieuwe toepassingen en mogelijkheden tot integratie wordt versneld. Vanuit zijn ICT project ervaring met grote en middelgrote bedrijven zoekt hij de beste combinatie van bedrijfsdoelstellingen en business transformatie mogelijkheden.

 

Bart  Schrooten

Channel Growth Manager, 

Bart Schrooten is bij M-Files verantwoordelijk voor de groei strategie van belangrijke markten zoals Benelux, Duitsland en de Nordics.

 

Roland Schweigl

Manager I&A

Roland Schweigl is teammanager Informatisering & Automatisering bij woningcorporatie Mooiland.

 

Ed de Sevren Jacquet

Business Intelligence, Pon Tyre Group

Ed de Sevren Jacquet is ruim 25 jaar actief binnen de wereld van BI en op dit ogenblik verantwoordelijk voor het opzetten van een data warehouse-, een rapportage omgeving en een analytisch platform binnen de Pon Tyre Group (onderdeel van Pon holdings). Hiervoor was Ed werkzaam bij Office Depot en Canon Nederland.

 

Shib Shankar Roy

Senior Pre-Sales Consultant, Stibo Systems

Based in Amsterdam, Shib works as a Presales Specialist in Stibo Systems and is responsible for demonstrating how customers can gain value by using STEP as their Multidomain Master Data Management Platform.

 

Olaf Slomp

Head of Data Quality, KPN

Olaf is van 2011 tot recent verantwoordelijk geweest voor alle IT-innovaties voor de Sales- en Servicekanalen van KPN.

 

Edon Smit

Senior Sales Executive, Stibo Systems

Experienced Business Development Manager

 

Selmar Smit

Senior Scientist & Advisor Artificial Intelligence , TNO

Selmar is aan de Vrije Universiteit Amsterdam gepromoveerd op het onderwerp Machine Learning. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van voorspelmodellen voor crimineel gedrag.

 

Ruud Sneep

Mede oprichter JADS MKB Datalab

Ruud is zelfbenoemd “Entreprenerd” – een ondernemer met hart voor wetenschap.

 

Prof. dr. Cees G.M.  Snoek

hoogleraar Intelligent Sensory Information Systems , Universiteit van Amsterdam

Cees Snoek is expert op het terrein van video- en beeldherkenning. In onze wereld is de hoeveelheid digitale beelden en video’s gigantisch. Een van de grote uitdagingen binnen de artificial intelligence is het toegankelijk maken van de inhoud van die stortvloed aan visuele informatie.

 

Esmee  Snoey Kiewit

Ethical Hacker

Esmée Babet Snoey Kiewit is an Ethical Hacker (Certified) and an Informational Privacy Manager (Certified). She works as an information security & privacy consultant at Securesult in the Netherlands.

 

John Sorensen

Principal Solution Engineer, Flexera

John is a highly experienced presales consultant with an extensive IT Asset and Service Management background.

 

Sander van der Stap

Account Manager, 

Sander van der Stap werkt voor delaware als accountmanager en heeft een lange historie als business consultant op het gebied van Enterprise Information Management.

 

Marco Stolk

Quality Coördinator, Teleperformance Benelux

Marco is al 15 jaar werkzaam in de contact center wereld. Sinds 3 jaar bij Teleperformance

 

Michiel Stornebrink

Data Scientist en Data Artist

Michiel is IT adviseur bij TNO op het gebied van semantische technologie, data interoperabiliteit en elektronisch zakendoen.

 

Maurice Teeuwe

Data Governance Specialist - Switzerland of Data, Informatica Software Nederland

Meer dan 20 jaar ervaring om mensen slimmer/efficiënter te laten samenwerken was één.

 

Edwin van Unen

Principal Analytics Consultant, SAS

Edwin adviseert organisaties hoe zij met behulp van analytics kunnen optimaliseren en innoveren.

 

Klaas van Veelen

Business Intelligence Consultant, Hot ITem

Klaas is ruim 20 jaar werkzaam op het snijvlak van business en IT, waarvan de laatste 10 jaar in het BI & Analytics-vakgebied.

 

Arjan van Venrooy

Partner & Managing Consultant, Verdonck, Klooster & Associates

Arjan is verantwoordelijk voor de expertisegroep 'data & AI'. Hij heeft diverse onderzoeken, adviestrajecten, programma's en organisatieveranderingen geleid op het gebied van Data Gedreven Werken, ketensamenwerking en informatiemanagement.

 

Christian Verhagen

Data Lead & Chefkok, Verdonck, Klooster & Associates

Christian heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van organisaties over hoe zij meer waarde kunnen halen uit data.

 

Kees Verhoeven

Tweede Kamerlid D66

Kees heeft twee prioriteiten: technologie en Europese samenwerking. Nieuwe technologie verandert onze samenleving steeds sneller.

 

Peter Vieveen

Directeur DAMA NL, DAMA International

Peter heeft 30 jaar ervaring met het verbinden van data management met data science.

 

Mirjam Visscher

Manager Business Intelligence & Projecten

Mirjam is een expert op het gebied van datamanagement en veranderprocessen.

 

Frank van Vonderen

Partner

Frank is Privacy Adviseur en hij adviseert verschillende organisaties om hun privacy organisatie in te richten.

 

Johan Vranckx

Director Partnerships, Knowliah

Johan heeft jarenlange ervaring met automatisering en contentmanagement. Bij Knowliah is hij Director Partnerships.

 

Barbara van Vugt

Projectmanager EPD Oncology

Barbara werkt meer dan 10 jaar in het geneesmiddelenonderzoek. Zij is als projectleider gespecialiseerd in oncologische studies.

 

Bram van der Waaij

Senior research scientist

Bram zijn specialisatie is kwaliteitsbeheersing van large scale bigdata AI toepassingen

 

Michel van Wallené

CTO, Hot ITem

Michel van Wallené is CTO van Hot ITem en bevlogen Business Intelligence consultant.

 

Robert van Westing

Directeur Service

Robert is met een werktuigbouwkundige achtergrond de branche binnen gekomen. Inmiddels heeft hij jarenlange internationale ervaring bij KONE opgedaan binnen meerdere business units.

 

Rob van Wijhenke

Sr. Enterprise Advisor Machine Learning & Artificial intelligence , ABN Amro

Big Data, geavanceerde analyses en kunstmatige intelligentie bieden eindeloze nieuwe innovatiekansen en het op een verantwoorde manier gebruiken ervan is een uitdaging.

 

Pauline de Wilde

Dagvoorzitter

Als afgestudeerd bedrijfseconoom combineert professioneel dagvoorzitter Pauline de Wilde haar economische achtergrond en kennis met haar passie voor presenteren zowel voor TV als live op het podium.

 

Jeroen Wouters

Innovatie-manager Sport en Voeding, Sportcentrum Papendal

Dr. Ir. Jeroen A. Wouters faciliteert de ontwikkeling van functionele voeding voor sporters vanuit het breedste perspectief.

 

Jochem Wubs

Data Scientist | AI Expert

Jochem Wubs is een bevlogen Data Scientist met een passie voor kustmatige intelligentie. Bij ABN AMRO Bank werkt hij niet alleen aan de ontwikkeling van complexe analytische modellen, ook combineert hij zijn business- en technische kennis om kansen voor de organisatie te identificeren en helpt hij bij het vertalen van business vraagstukken naar analytische oplossingen.

 

Erik van Zegveld

Partner

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring als programma manager en strategisch adviseur op het raakvlak van business en IT.

 

Oscar Zonneveld

Technology Lead Data & Analytics, Motion10

Oscar heeft meer dan 20 jaar ervaring in Business intelligence en Data & Analytics. Hij heeft verschillende rollen vervuld, van projectmanager tot data-architect.