Martin Leijen

Martin Leijen
Martin LeijenBI & Data Consultant

Over Martin

Binnen Groep ICT Klantencontact werk ik bij de afdeling Advanced Data Analytics (ADA). Deze afdeling bestaat uit een team resultaatgerichte Data Scientists, Business Consultants en Data Consultants, die zich met Big Data technologie inzetten om de relatie van de Rabobank met haar klanten te verdiepen en te verbeteren.

Door het creëren van voorspelmodellen kan de bank beter anticiperen op de klantinteresse, behoefte en het bieden van maatwerk in financiële servicesMijn rol op de afdeling omvat het uitgelijnd houden van de Informatievragen van onze klanten op de ICT-middelen die daarvoor nodig zijn en het beschikbaar krijgen en stellen van betrouwbare data uit bronsystemen.

Dit alles moet passen binnen de Rabobank Architectuur, Risicokaders en Privacy Wet- en Regelgeving. Ik ben met andere woorden verantwoordelijk voor Data Management binnen de afdeling ADA en de Business Intelligence Alignment. Dit betekent dagelijks schakelen tussen de rollen Projectleider, Procesmanager, Business Analist en Business Consultant.