Pauline de Wilde

Pauline de Wilde
Pauline de WildeDagvoorzitter

Over Pauline

Als afgestudeerd bedrijfseconoom combineert professioneel dagvoorzitter Pauline de Wilde haar economische achtergrond en kennis met haar passie voor presenteren zowel voor TV als live op het podium.

Als dagvoorzitter weet zij als geen ander, de juiste boodschap met flair over te brengen. Pauline houdt van mensen prikkelen en in hun kracht zetten en weet daarmee de juiste sfeer te creëren.

Pauline heeft afgelopen jaren diverse tv-programa’s gepresenteerd. Waaronder reisprogramma’s voor RTL-4 en zakelijke programma’s als Duurzaam Ondernemen en Ondernemerszaken voor RTL-Z.

Bij Ondernemerszaken interviewt zij passievolle ondernemers die allemaal op hun manier bezig zijn met “de nieuwe wereld”; Internet of Things, Business Intelligence,  Digitalisering, Verduurzaming. Onderwerpen waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen en op een slimme manier mee om zullen moeten gaan willen we de concurrent voorblijven, sterker nog willen we überhaupt een rol blijven spelen in de snel veranderende markt.