Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema
Sophie van HoytemaAaaaha the actor factoryVerbindende schakel

Over Sophie

Sophie gaat moeiteloos gesprekken aan tot op academisch niveau, onthoudt elke naam en improviseert heel gemakkelijk zonder de grote lijn te verliezen. Maar ook met geweldig gezongen aankondigingen van sprekers kan Sophie het luchtig verschil maken in een inhoudelijke dag. Haar energieke presentatie en prachtige zangstem maken dit tot de pareltjes van uw evenement. Het is niet voor niets dat zij “de liedjesjuwelier” wordt genoemd. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kortom een veelzijdige vakvrouw die haar mannetje staat.

Sophie van Hoytema is een geboren entertainer en zangeres. Na een afgeronde studie (1999) aan de Technische Universiteit in Delft (ir) moest ze dan ook wel naar de Kleinkunstacademie te Amsterdam (afgestudeerd in 2003). Haar finaleplaats in het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2008 is het tastbare bewijs van haar theatrale talenten en sprankelende persoonlijkheid.

Met een groot empatisch vermogen maakt zij contact met elk publiek. Van Raad van bestuur tot kinderleidsters, van financiële wizzards tot enzym-ingenieurs tot toiletjuffrouwen.