Big data zorgt voor meer omzet

Big data zorgt voor meer omzet

Data is het nieuwe goud

Gratis downloaden
14 juni 2018

Het afgelopen decennium ging het de financiële sector niet bepaald voor de wind. Zo werden de winstmarges kleiner, de consumenten mondiger en de concurrentie heviger. Met de komst van big data kan het tij echter keren. Wanneer banken erin slagen de enorme hoeveelheden data die ze bezitten om te zetten in nieuwe producten en een verbeterde gebruikerservaring, dan ziet de toekomst er rooskleurig uit. Het opzetten van een succesvolle big data strategie vormt daarom de basis tot succes.

Zet je data aan het werk

Een schat aan data bezitten is leuk en aardig, maar dat is uiteraard nog maar het begin. Data worden pas echt van waarde wanneer je ze analyseert, verbanden ontdekt en kansen identificeert. Dit vormt de basis voor nieuwe diensten of producten. Deze whitepaper geeft je inzicht in 4 belangrijke thema’s die aan de basis liggen van deze evolutie.

De 4 reden om nu te starten

  • Barrières vallen weg: big data technologie wordt goedkoper, betrouwbaarder en makkelijker
  • Wetgeving: databescherming, databeveiliging en delen van data
  • Evolutie in gebruikte methodes: geavanceerdere technologie en meer focus op klantervaring
  • Veranderende drijfveren van klanten: laat big data helpen om te voldoen aan hoge klanteisen

Ga aan de slag met big data

Deze whitepaper gaat ook dieper in op 4 praktische overwegingen die banken kunnen meenemen in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Benieuwd? Download Data Monetization: A Practical Approach to Successfully Navigating Big Data en zet jouw data om in winst.

Gratis downloaden