De sleutelrol van de mens in de digitale transformatie

De sleutelrol van de mens in de digitale transformatie

Mens en machine in balans

Gratis downloaden
8 oktober 2019

AI helpt ons met het doorspitten, verwerken en analyseren van bergen aan data. Machine learning toepassingen ondersteunen wetenschappers bij het opsporen van kanker en zijn in staat om verrassende recepten te bedenken. Je zou bijna denken dat de mens een passievere rol krijgt. Niets is minder waar, digitalisering zonder menselijke factor leidt niet tot succes. De mens is onvoorspelbaar, creatief en wordt gedreven door emotie en intuïtie. Dat samenspel maakt ons uniek en dat moeten we vooral zo houden. Combineer de menselijke factor met technologie en leg zo de basis voor een succesvolle digitale transformatie. Dit interessante onderwerp is de rode draad in deze nieuwste editie van BCT Infolutie. Lees je mee?

Geen digitale transformatie zonder de mens

BCT-directieleden Dimitri Palmen en Jos Bischoff vertellen in deze editie van BCT Infolutie hoe zij kijken naar de rol van de mens in de digitale transformatie. Hoe kijken zij naar de recente ontwikkelingen? Hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat medewerkers hun angst voor verandering omzetten in enthousiasme en vertrouwen in de toekomst?

Klantcases, opiniestukken en internationaal succes

Lees interessante interviews, klantcases en opiniestukken over de balans tussen mens en technologie en hoe je technologie succesvol inzet in jouw organisatie. In dit magazine lees je meer over:

  • Zaakgericht werken in de gemeente Ede
  • De impact van de cloud
  • 3 aanjagers van digitale transformatie
  • En meer!

Download de 2019-editie van BCT Infolutie en lees hoe organisaties en overheidsinstellingen inspelen op deze snel veranderende wereld. Lees meer over innovatieve projecten uit het buitenland en de toekomst van documentherkenning in de financiële wereld.

Gratis downloaden