Digitale transformatie: waar sta jij al?

Digitale transformatie: waar sta jij al?

In 5 stappen naar een succesvolle toekomst

Gratis downloaden
27 oktober 2020

Een succesvolle digitale transformatie is dé manier voor bedrijven om in deze vreemde tijden de concurrentie voor te blijven. Hierbij is het belangrijk om meer te doen met de data in jouw systemen en gebruik te maken van allerlei nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, voorspellende analytics en chatbots. Om dit allemaal in goede banen te leiden, zijn alle ogen gericht op de IT-verantwoordelijken, want IT is nu de motor van het bedrijf.

Drijfveren voor digitale transformatie

Hoe blijf je relevant? Door zo snel mogelijk nieuwe technologie te omarmen en een datagedreven cultuur te ontwikkelen. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen hebben elke verschillende redenen om nu te starten met hun digitale transformatie, zo blijkt uit onderzoek van SMB Group.

  • Kleine bedrijven willen vooral nieuwe klanten werven
  • Middelgrote bedrijven willen concurrerend blijven
  • Grote bedrijven willen de productiviteit van medewerkers verbeteren

CIO’s hebben dezelfde uitdagingen

Wat de primaire drijfveer ook is, er zijn een aantal hinderissen waar álle bedrijven mee worstelen. Denk hierbij aan onder andere budgettaire beperkingen, een bedrijfscultuur die vernieuwing afremt en het ontbreken van de juiste skills om echt waarde te halen uit deze nieuwe technologieën en databronnen.

Het is de hoogste tijd om deze uitdagingen aan te pakken, en dat doe je met behulp van de stappen in deze whitepaper. Download de 5 stappen naar een succesvolle digitale transformatie hier!

Gratis downloaden