Snel antwoorden met het juiste big data analytics platform

Snel antwoorden met het juiste big data analytics platform

Nooit meer eindeloos wachten op queries

Gratis downloaden
8 december 2016

Legacy analytics-oplossingen verslikken zich in de enorme hoeveelheden data. Uit onderzoek van HP blijkt dat 66 % van de systemen niet uit de voeten kunnen met het datavolume. 65 %  van de respondenten merkte dat ze langer moesten wachten op hun queries of dat ze helemaal geen antwoorden kregen. Om wel te kunnen profiteren van data, moeten dataplatformen aan bepaalde eisen voldoen.

Maak van big data fast data

De whitepaper Six critical capabilities for a Big Data analytics platform geeft een overzicht van de top 6 mogelijkheden die een big-data-analytics-platform moeten leveren. De belangrijkste overwegingen bij het kiezen van het juiste platform zijn niet ‘big’, ‘data’ en ‘analyse’. In het digitale tijdperk is snelheid het allerbelangrijkste. Het moet bedrijfsresultaten versnellen. Big data moet fast data worden. Door snellere antwoorden worden bedrijven slimmer en competitiever.

Gebruik de juiste technologie

We geven alvast een van de 6 cruciale vereisten weg: snelheid. Snelheid is essentieel. Daarom is een column georiënteerde database nodig in combinatie met Massively Parallel Processor-technologie (MPP). Deze technologieën verkleinen I/O-conflicten, waardoor de grootste oorzaak van latency wordt weggenomen.

Sneller antwoorden uit uw big data analytics platform

Hoe u met deze technologieën sneller antwoorden uit uw data krijgt, leest u in deze whitepaper. Wilt u ook vragen uit de business sneller kunnen beantwoorden? Download dan de whitepaper en maak uw data warehouse up-to-date.

Gratis downloaden