Snel de juiste informatie vinden

Snel de juiste informatie vinden

Project Cortex: kennismanagement met kunstmatige intelligentie

Gratis downloaden
24 september 2020

Handleidingen, procesbeschrijvingen en templates, je weet echt zeker dat deze documenten te vinden zijn in SharePoint. Maar waar precies, dat is een goede vraag! En hoe vaak hoor je niet van collega’s op locatie dat ze technische specificaties niet snel kunnen lokaliseren en daardoor kostbare tijd verliezen? Data zijn ons kostbaarste bezit, maar je moet de gewenste data en documenten wel snel terug kunnen vinden. Kennismanagement is daarom al jaren een hot topic bij bedrijven, en een bron van frustratie voor velen. Maar dat wordt binnenkort helemaal anders!

AI to the rescue

Microsoft introduceerde eind 2020 het eerste product binnen het langverwachte Project Cortex, SharePoint Syntex. Project Cortex is een algoritme wat alle content in jouw organisatie automatisch in kaart brengt via onderwerpen, zogenaamde topics. Cortex zet binnen zo’n topic een kennisnetwerk op wat documenten, personen en experts met elkaar verbindt. Met de introductie van Syntex wordt AI ingezet om alle informatie in jouw SharePoint- en Teams-omgeving te verrijken.

Project Cortex: bereid je voor!

Wil je meer weten over het ambitieuze Project Cortex? Maak in deze whitepaper kennis met Project Cortex en kennismanagement op basis van kunstmatige intelligentie. Je leest hier:

  • Hoe Cortex precies werkt
  • Welke documenten Cortex herkent en classificeert (en ja, dat is meer dan Excel-bestanden en Word-documenten)
  • Hoe je medewerkers kan voorbereiden
  • Hoe Cortex omgaat met jouw data security
  • Voordelen en licenties van Cortex
  • Gefaseerde uitrol van Cortex

Één ding is zeker, de toepassingen binnen Cortex zullen kennismanagement een stuk eenvoudiger en minder bewerkelijk maken. Download hier deze whitepaper en maak nu alvast kennis met deze AI-toepassingen en ontdek wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Gratis downloaden