Unified Data Architecture: van inzicht naar actie met big data

Unified Data Architecture: van inzicht naar actie met big data

Big Data Analytics: Turning Insight Into Action

Gratis downloaden
19 augustus 2015

De opkomst van gestructureerde en ongestructureerde data heeft business intelligence een flinke transformatie gegeven. Organisaties halen hier tegenwoordig veel nuttige informatie uit. Het ophalen, opslaan en toegang krijgen tot deze data blijven echter uitdagingen. Met een Unified Data Architecture (UDA) is uw organisatie klaar voor de toekomst. 

Een robuust platform haalt het beste uit big data

Organisaties kunnen op verschillende manieren gebruik maken van de informatie die uit de verzamelde gegevens naar voren komt. Zo heeft bijvoorbeeld een telecomprovider de informatie in real time nodig als het gaat om locatiegegevens, maar zal dit niet nodig zijn bij het onderzoeken van gebruikspatronen. Om deze gegevens door elkaar heen goed te gebruiken, is een robuust platform nodig. Dit platform zal met alle soorten gestructureerde en ongestructureerde data moeten kunnen omgaan om vervolgens inzichten te genereren, kansen te benutten en actie te ondernemen.

Ontwikkelingen stellen andere eisen aan organisaties

In de laatste jaren is big data flink veranderd voor BI. Zo is er een stevige groei te ontdekken in de volgende aspecten:

  • Volume van de data
  • Variatie van de data
  • Tempo in het verzamelen van data

Blijf up-to-date met Unified Data Architecture   

Deze whitepaper gaat dieper in op hoe organisaties het gebruik van een UDA (Unified Data Architecture) kunnen combineren met complexe event processing software om vooruitstrevend te zijn in het big data-tijdperk.

Gratis downloaden