Creëer structuur in ongestructureerde informatie

27 augustus 2018
Creëer structuur in ongestructureerde informatie

Door de toename in digitalisering en digitale transformatie zien we dat binnen organisaties de hoeveelheid van informatie met een stijgende lijn toeneemt. Door op een efficiëntere en zorgvuldige manier om te gaan met deze informatie zorg je direct voor meer rendement binnen jou organisatie. Maar wanneer het grootste deel van deze informatie ongestructureerd blijkt te zijn en zich niet bevindt in een datawarehouse of database, hoe pak je dat dan aan?

Uit onderzoek van IDC blijkt dat medewerkers gemiddeld 22% van hun tijd besteden aan het zoeken en het creëren van documenten. Daarnaast ervaart 62% van de zakelijke leiders dat informatiesilo’s het delen van informatie in de weg staat. Het Return on Information congres gaat niet over Big Data of Data Analytics maar helpt bedrijven met het beheer, het gebruik en het creëren van kennis uit ongestructureerde informatie.

Is jou organisatie instaat om alle informatie om te zetten naar kennis? Hoe zorg je ervoor dat informatie vindbaar en beschikbaar is? Welke informatie is relevant en is deze betrouwbaar? Hoe verrijk je informatie? Hoe koppel je informatie uit verschillende bronnen en richt je deze effectief en efficiënt in?

Congres Return on Information

Lees je bovenstaande en is het antwoord op de meeste vragen negatief? Dat geeft niets, je bent niet de enige. Het congres voor de informatieprofessional, Return on Information helpt je om structuur in ongestructureerde informatie aan te brengen! Meld je aan en laat je op 28 november in één dag informeren en verrassen door interessante keynotes!