De missing-link voor service innovatie

27 september 2017
De missing-link voor service innovatie

Nieuwe technologieën ontstaan ​​snel: Internet of Things, Big Data, artificial intelligence en nog veel meer. Tegenwoordig hebben organisaties veel meer nodig dan alleen geweldige producten of systemen. Om succesvol te worden en succesvol te blijven, moeten bedrijven hun technologie en bedrijfsmodellen voortdurend aanpassen en innoveren.

Er zijn maar weinig bedrijven die in staat zijn om hun service-aanbod en -operatie vlot uit te bouwen. Dit is niet zo gek, want het innoveren van een bedrijfsmodel is immers complex.

De onderscheidende factor tussen succes en stagnatie

Uit onderzoek van moreMomentum blijkt dat de technologie, processen, software, KPI’s, strategische plannen, communicatie of opleidingen niet het verschil maken.  Wat wel het verschil maakt is het vermogen van een organisatie en hun medewerkers om makkelijk, snel en blijvend te veranderen.

Op 11 oktober zal in Burgers’ Zoo in Arnhem het SMART service & maintenance congres plaatsvinden. Tijdens het congres zal Jan van Veen, managing director moreMomentum, een sessie geven waarin hij hier verder op in gaat. Jan zal de vier onderscheidende kenmerken van succesvolle dynamische bedrijven bespreken en de belangrijkste obstakels die ze voorkomen.

Meer over uw spreker Jan van Veen

Jan van Veen helpt technologie- en productiebedrijven met meer momentum voor een continue en snellere aanpassing aan veranderingen. Volgens Fieldservice News is Jan van Veen een van de 20 meest invloedrijke personen binnen de dienstverlenende industrie. Jan onderzoekt het concept momentum binnen een velddienstorganisatie en schetst het Momentum Framework - een reeks van beste praktijken en tools waarmee u ervoor kan zorgen dat uw organisatie bloeit in de steeds concurrerende markten van vandaag.

SMART service & maintenance congres 2017

Het congres SMART service & maintenance helpt u uw service- en onderhoudsstrategie te transformeren. Hierbij wordt er gekeken naar de factor mens, de processen en technologie. Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Aanmelden is voor eindgebruikers kosteloos.