Een goed begin is het halve werk

9 augustus 2018
Een goed begin is het halve werk

De zomerperiode is bijna ten einde gekomen, wij hopen dat u genoten heeft van een welverdiende vakantie. Helaas gaan vakanties altijd een stuk sneller voorbij dan verwacht, maar als het goed is kunt u er nu weer helemaal tegenaan. Om u hiermee op weg te helpen hebben wij een leuke zomeractie voor u. U kunt nu profiteren van €200,- korting op een drietal trainingen. Boek nu een training en ga de komende werkperiode fris van start. Om te profiteren van deze korting maakt u gebruik van een kortingscode, deze kortingscode(s) zijn hieronder te vinden.

 

MASTERCLASS BLOCKCHAIN IN BUSINESS

Kortingscode: LMBC09KL
19 & 20 september 2018 | Bergse Bossen, Driebergen

Deze praktische masterclass neemt u in twee dagen mee in de wereld van blockchain. Aan de hand van diepgaande theorie afgewisseld diverse korte praktijkopdrachten ervaart u hoe blockchain in de praktijk werkt en hoe u het toepast. U leert de juiste strategie te kiezen en welke stappen u moet doorlopen om blockchain succesvol in uw organisatie te implementeren. Kortom u leert hoe u zelf zinvol aan de slag kunt gaan met blockchain in uw organisatie.

Bekijk de masterclass & claim uw korting

 

TRAINING DATAVISUALISATIE

Kortingscode: LMDV09KL
11 & 12 september 2018| Bergse Bossen, Driebergen

Tijdens deze training leert u hoe u gegevens effectief visualiseert, zodat belangrijke resultaten niet aan de aandacht ontsnappen. U gaat zelf aan de slag met rapporten en dashboards zodat u leert hoe u de ontwerpprincipes het beste kunt toepassen. U creëert op deze manier betere stuurinformatie voor uw organisatie en voorkomt dat de verkeerde conclusies getrokken worden.


Bekijk de training & claim uw korting

 

TRAINING CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT

Kortingscode: LCEM09KL
18 & 19 september 2018 | Fletcher Hotel Restaurant, Amersfoort 

Deze training geeft brede inzichten en de mogelijkheid tot het delen van visies en ervaringen, maar biedt tegelijkertijd de kans om voor uw eigen organisatie toepassingen te vinden. De training kenmerkt zich door een persoonlijke, actieve aanpak die leidt tot een veilige, creatieve en leergierige omgeving.


Bekijk de training & claim uw korting