IoT Awards 2018!

28 maart 2018
IoT Awards 2018!

Dit jaar worden de eerste IoT Awards uitgereikt aan organisaties die de beste Internet of Things-oplossingen hebben uitgerold. Het IoTJournaal, ondersteund door een reeks vooraanstaande marktpartijen, reikt de IoT Awards uit op 24 mei 2018 tijdens het Internet of Things congres.

Tijdens het Internet of Things congres, in het congrescentrum 1931 in Den Bosch, worden de zes organisaties beloond voor hun inspanningen op het gebied van Internet of Things. Tijdens het jaarlijkse IoT Congres krijgen zij de ultieme erkenning voor hun baanbrekende toepassing en prestaties op het gebied van Internet of Things. De zes categorieën op een rijtje: 

  • IoT Use Case of the Year: Healthcare
  • IoT Use Case of the Year: Mobility
  • IoT Use Case of the Year: Industry
  • IoT Use Case of the Year: Smart City
  • IoT Use Case of the Year: Other
  • IoT Innovation Leader of the Year (persoon of organisatie)

Meedoen is simpel: stuur een e-mail naar awards@iotjournaal.nl. Vermeldt daarbij in welke categorie u meedoet en u krijgt het formulier per kerende post.

Onafhankelijke jury

De IoT Awards komen niet zomaar tot stand. Allereerst staat het organisaties en marktpartijen het vrij (graag zelfs!) om use cases in te sturen. Waarbij het van belang is te weten dat de use cases door de eindgebruiker (en niet door de marktpartij) zelf moet worden ingestuurd. Verder staan een Raad van Advies en een onafhankelijke, deskundige jury borg voor de validiteit van de bekroonde use cases én de IoT Innovation Leader of the Year. De jury bestaat uit:

Enthousiaste partners

Daarnaast zijn er de diverse marktpartijen die het IoT Awards-initiatief al vanaf het prille begin met enthousiasme hebben ondersteund. En die lijst met partners is nog steeds groeiende:

Principal Partners

Award Partners

Award Endorsers

Venue Partner

Media Partners

 

In samenwerking met: IOT Journaal