Laat uw schip niet zinken!

14 augustus 2018
Laat uw schip niet zinken!

Op woensdag 17 oktober vindt de tweede editie van het Data Driven Business congres plaats in de Montil in Affligem. Met trots kunnen we alvast een van onze keynote spreker aankodigingen: Patrick Putman is, Chief Information & Innovation Officer bij DP World Antwerp.

Tijdens deze presentatie zal Putman het hebben over innoveren in een 24/7 operationele omgeving. Zoals we allemaal weten, is dit niet gemakkelijk, met hoge volumes en kritieke processen, maar de digitale wereld waarin we tegenwoordig leven, zorgt ervoor dat we dit wel kunnen doen.

Innoveren op een nauw schip

De presentatie van Putman geeft ons meer inzicht in de redenen waarom de maritieme logistieke keten initiatieven zoals NxtPort nodig heeft om te evolueren van een reeks logistieke schakels naar een echte keten.

Ook zal hij u vertellen over hoe de maritieme logistieke keten georganiseerd en gestructureerd is en hoe partijen met elkaar communiceren, om een beter begrip te krijgen van het concept van losse schakels versus keten.

Door de NxtPort-oplossing te bouwen als een open platform, ondersteund door meerdere partijen in de Antwerpse haven, kan een ecosysteem in zijn eigen tempo groeien. Patrick zal de redenen uitleggen waarom DP World Antwerp zo'n zware sponsor van het NxtPort-initiatief is. Hij zal laten zien welke waarde het kan hebben voor de samenleving, voor mobiliteit en voor meer efficiëntie.

Data Driven Business Conference 

Bent u geïnteresseerd in het horen van meer belangrijke keynotes en break-outsessies met betrekking tot een betere data driven business? Registreer u hier  en we verwelkomen u graag op 17 oktober.

Raak geïnspireerd, praat met collega's in dezelfde branche en deel uw kennis met ons.