Optimale performance van uw IT-infrastructuur

6 oktober 2017
Optimale performance van uw IT-infrastructuur

Organisaties ondergaan een digitale transformatie en verwachten optimale performance van hun IT-infrastructuur. Data dient altijd en overal beschikbaar en oproepbaar te zijn en moet optimaal benut worden om de concurrentie voor te blijven. Er draaien steeds meer applicaties en snelheid om real time inzicht te krijgen is steeds belangrijker. De druk op de infrastructuur neemt enorm toe, datavolumes verdubbelen bijna op jaarbasis maar de IT-budgetten groeien vaak niet in dezelfde verhouding mee. Is uw IT Infrastructuur klaar voor de toekomst?

No infra, no business! De ontwikkelingen van Social, Mobile, Analytics en Cloud gaan razendsnel. Ook het internet of things vraagt om een hoogwaardige IT-infrastructuur, die zich aanpast aan veranderende wensen van de gebruikers.

Op dinsdag 7 november vindt de eerste editie plaats van de FIT Conference 2017 – Future Infrastructure Technology. Een praktijkgericht event over hoe je als organisatie je IT infrastructuur toekomstgericht en toekomstbestendig kunt inrichten. Dit hoogwaardige evenement vindt plaats bij het Stadion Feyenoord in Rotterdam. U ontmoet hier 100 vakgenoten met gelijksoortige verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een kleine greep uit het programma: 

  • Bob de Kousemaeker, Domain Architect, DLL (De Lage Landen): Verandert technologie de business, of andersom?
  • Jurjen Oskamp, Global Solution Engineer , Rabobank: Hoe “Software Defined” verandert en versnelt

Programma FIT conference 2017

Tijdens het congres gaan toonaangevende sprekers in op de verschillende uitdagingen op gebied van IT infrastructuur. De volgende onderwerpen worden tijdens het congres behandeld:

  • Wat kunt u met hyperconverged, composable en cloud infrastructuren en hoe combineert u de verschillende technieken?
  • Met welke uitdagingen krijgt u te maken bij het inrichten van een hybride infrastructuur?
  • Hoe vind u oplossingen voor beperkingen zoals legacy, applicaties en compliance?
  • Wat vragen moderne ontwikkelmethoden als Agile en DevOps van uw bestaande infrastructuur en hoe faciliteert u dat?
  • Infrastructure as a service
  • Infrastructure as code

Gratis aanmelden

Heliview nodigt u uit om als relatie deel te nemen aan deze editie van de FIT conference 2017 – Future Infrastructure Technology. Bent u eindgebruiker dan is deelname aan dit evenement gratis. Meld u direct aan met relatiecode 22TG64JE om kosteloos deel te nemen. Aan leveranciers, consultants of studenten wordt een deelnamevergoeding van € 645,- gevraagd.