Return on Information

12 oktober 2016
Return on Information

Optimaal rendement uit uw informatie

Wilt u weten hoe u ervoor zorgt dat uw informatie vindbaar, beschikbaar en bruikbaar is? Hoe u informatie kunt kwalificeren en verrijken of hoe u informatie uit verschillende bronnen koppelt?

Bezoek dan kosteloos het congres Return on Information op dinsdag 29 november. Dit congres helpt u om een informatie gedreven organisatie te worden. Aan bod komen procesoptimalisatie, informatiemanagement en efficiëntere besluitvorming.

Aan de hand van praktijkcases en expertsessies krijgt u inzicht in hoe andere toonaangevende organisaties zoals ABN Amro en Anthony Veder Rederijen omgaan met informatiemanagement.

Blockchain: Betrouwbaarheid, autorisatie, security en privacy

De belangrijkste facetten van deze tijd zijn de betrouwbaarheid, autorisatie, security en privacy van data en informatie. Om die reden kunt u op korte termijn niet meer om Blockchain heen. Verwacht wordt dat het de grootste technologische ontwikkeling sinds het internet. Daarom hebben wij Martijn Bolt, autoriteit op het gebied van Blockchain, uitgenodigd als keynotespreker op het congres Return on Information.

Wilt u alles weten over Blockchain en welke invloed dit heeft op de toekomst van informatiemanagement? Bezoek dan de lezing van Martijn Bolt tijdens het congres.

Datavisualisatie: “Information is Beautiful” data visualiseren binnen de bank

“Gezien de ervaringen en ontwikkelingen van de afgelopen jaren blijkt het ontwerp van goede rapporten en dashboards geen gemakkelijke taak. Visualisatie van informatie lijkt daarmee een ondergeschoven kindje.” aldus Ben de Jong, Management Information Specialist bij ABN Amro.

Tijdens het congres Return on Information op 29 november laat Ben de Jong aan de hand van 9.5 praktische tips zien wat er vaak mis gaat en hoe u dit kunt voorkomen. 
Benieuwd naar deze lessons learned van de ABN Amro en andere toonaangevende organisaties? Meld u dan direct aan voor het congres.

Algemene informatie

Het congres Return on Information vindt plaats op dinsdag 29 november in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Het congres is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers. Alle informatie over het congres en het programma vindt u op: informatie.heliview.nl