Wat eten we met kerst? Laat AI die vraag beantwoorden

20 december 2018
Wat eten we met kerst? Laat AI die vraag beantwoorden

Voor velen zijn de kerstboodschappen een vervelende en tijdrovende klus vol irritaties zoals uitverkochte producten. Artificial Intelligence zorgt voor tijdwinst binnen de supermarktketens. Bron: Emerce

Slimmere, persoonlijkere boodschappenlijstjes

De sleutel tot succesvol boodschappen doen is een goed boodschappenlijstje. Albert Heijn, onderdeel van Ahold Delhaize, heeft in samenwerking met Microsoft een door AI aangedreven oplossing gecreëerd, genaamd Predict My List.

Door online en offline winkeldata, zoals aankopen in het verleden, locatie en zelfs de tijd van het jaar, vast te leggen, op te slaan en te analyseren in de cloud, gebruikt Albert Heijn AI voor het voorspellen en aanbevelen van optimale boodschappenlijstjes, alternatieve artikelen, recepten en meer voor haar 10 miljoen wekelijkse klanten.

Wilt u weten hoe AI voor uw organisatie kan werken? Meld u dan aan voor onze tweedaagse training AI in Business. Aan de hand van diepgaande theorie afgewisseld met diverse korte praktijkopdrachten ervaart u hoe AI in de praktijk werkt en hoe u het toepast. Na afloop van de training bent u in staat een AI strategie en roadmap uit te zetten. 

Profiteer nu van 15% korting 
Interesse in deze training? We bieden tijdelijk een aantrekkelijke eindejaarskorting van maar liefst 15%. Schijf u nu in voor 1 januari en profiteer van deze korting. Gebruik bij inschrijven de kortingscode: SRLIPI9D.