Business Intelligence Kring

Business Intelligence Kring
Business Intelligence Kring Business Intelligence, Market Intelligence

Profiel Business Intelligence Kring

BI-kring staat voor Benelux Intelligence kring. BI-kring is een Kennisplatform. Doel van dit kennisplatform is bij te dragen aan de professionalisering van de vakgebieden Business-, Market- en Competitive Intelligence.

Bijdragen aan de professionalisering van Intelligence

BI-kring wil bijdragen aan de professionalisering van Intelligence als vakgebied en de toepassing ervan in organisaties. Wij doen dit door vragers- en aanbieders van kennis met elkaar in contact te brengen. De kennisketen vormt daarbij onze leidraad. We voeren redactie en publiceren relevante nieuwsberichten en artikelen, maar bieden ook op verschillende manieren gelegenheid (meer of minder op maat) met andere specialisten in contact te komen. BI-Kring is de enige Business Intelligence Community in Nederland die Hoger- en Universitair onderwijs linkt met de dagelijkse bedrijfspraktijk.

BI-Kring.nl

De doelen die BI-Kring nastreeft, komen tot leven in inhoudelijk kwalitatief hoogstaande seminars, waar experts uit het bedrijfsleven en onderwijs hun kennis en ervaring delen en via het BI Portaal: BI-Kring.nl. Deze aanpak wordt breed ondersteund: het netwerk dat eind 2002 is opgericht heeft op dit moment ruim 1300 leden en groeit dagelijks. De website, www.BI-Kring.nl, wordt maandelijks door 11.000 personen bezocht. Kijk voor meer informatie op BI-Kring.nl Om toegang te krijgen tot de functionaliteit die BI-kring biedt dient u zich als lid te registreren.