CDDN

CDDN
CDDN

Profiel CDDN

Samenwerken staat bij ons centraal en ‘kennis delen is kracht’ is onze missie. Kort en krachtig. Heldere communicatielijnen en transparantie naar onze klanten. Door samenwerken geven wij marketing nieuw elan. Open innovatie levert een nieuw marketinglandschap op. Meer met beleid, gevoel en maatschappelijke verantwoording in communicatie met de consument. Met úw klant.

Wij zijn niet bang om "out of the box" te denken op zoek naar nóg betere resultaten tegen een (meer) effectieve investering. Niet alleen met het eigen bedrijf bezig zijn, maar ook met de branche waarin wij actief zijn. Dat maakt de weg vrij voor innovatie en leidt tot nieuwe inzichten omtrent ondernemerschap in de eenentwintigste eeuw: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij nemen onze verantwoording en hebben tot doel gesteld de consumentenergernis met betrekking tot Direct Marketing tot een minimum te beperken.

Wij bieden de markt een nieuwe impuls met inspirerende initiatieven en goede ideeën. Waarvan u, als ondernemer, direct gebruik kunt maken. Zonder overbodige investeringen in tijd en geld. Data kwaliteit zoals het bedoeld is. Ongecompliceerd en razend snel, aangeboden door ondernemers die begrijpen wat u wilt.