Codit Nederland

Codit Nederland
Codit NederlandBusiness integratie, API management, Azure cloud en Internet of Things

Profiel Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie. Codit startte als Microsoft BizTalk Server specialist en is inmiddels uitgegroeid uit tot een expert in business integratie, API management, Azure-oplossingen en -architectuur en Internet of Things.

Codit is de grootste partner voor Microsoft integratie- en cloudoplossingen in Europa, met meer dan 120 medewerkers in zes landen. Het Nederlandse Axon Olympus is eind 2016 gefuseerd met Codit en werkt nu onder de naam Codit Nederland.

Codit Nederland op Social Media

Nieuwste kennis Codit Nederland

De hele wereld verbonden

De hele wereld verbonden

IoT: kansen en uitdagingen

Experts voorspellen dat IoT bedrijven en de industrie ingrijpend zal veranderen. Alles en iedereen wordt verbonden, ook in jouw branche. De tijd om een afwachtende houding aan te nemen is inmiddels voorbij. Wil je ook de voordelen behalen die deze technologie biedt? Dan is het tijd om IoT onder de loep te nemen. Wat zijn de uitdagingen en welke technische kennis hebben we nodig? Je leest het hier.

 
Aan de slag met IoT

Aan de slag met IoT

Kies de oplossing die bij je past

Wil je met jouw bedrijf aan de slag met IoT? Dan is het belangrijk om jouw IoT-doel voor ogen te houden. Dit is namelijk bepalend voor de IoT-oplossing die je kiest. Kies je voor een kant-en-klare oplossing, of hou je liever zelf de touwtjes in handen? In deze whitepaper lees je hoe je deze keuze maakt.

 
Is jouw organisatie IoT proof?

Is jouw organisatie IoT proof?

Stap in de toekomst van oneindige mogelijkheden

Data is van grote waarde. Dat is niets nieuws. Een stuk nieuwer is dat machines je voorzien van waardevolle data en jou exact vertellen hoe het ervoor staat. Door IoT op de juiste wijze in te zetten, zorg je ervoor dat je meer inzicht krijgt in de prestaties van je machines. Zo kun je de meest efficiënte beslissingen maken voor jouw business.