Flexera

Flexera
FlexeraApplication Usage Management

Profiel Flexera

Flexera helpt organisaties te slagen in iets wat steeds vaker onmogelijk lijkt: ‘Een compleet inzicht te krijgen in bedrijfsbrede software en hardware assets on-prem en in de Cloud’. Flexera helpt organisaties deze ICT-inzichten om te zetten in actie.

Met een portfolio van geïntegreerde oplossingen die ongeëvenaarde technologische inzichten, kosten optimalisatie en flexibiliteit bieden, helpt Flexera organisaties bij het inzichtelijk krijgen van hun IT-omgeving en het aanleren van vaardigheden om een conforme, veilige en up-to-date IT-omgeving in stand te kunnen houden en het volledige potentieel van IT te realiseren.

Al meer dan 30 jaar, met 1500+ werknemers wereldwijd, passie en inzet helpt Flexera meer dan 50.000 klanten zakelijke succes te stimuleren en het maken van zakelijke beslissingen te vergemakkelijken. Ga voor meer informatie naar: www.flexera.com.

In 2019 heeft Flexera de Softline Group voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot "EMEA Implementation Partner of the Year".