Heliview Conferences & Training

Heliview Conferences & Training
Heliview Conferences & TrainingB2B Marketing

Profiel Heliview Conferences & Training

Heliview Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen.

Onze congressen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor managers en senior specialisten uit verschillende branches. Door middel van 1-op-1 afspraken, de interactieve kennis- en ervaringscarrousel Merry-Go-Round en ons invitation-only toegangsbeleid bieden wij onze business partners en congresdeelnemers de mogelijkheid om een dag te netwerken, kennis uit te wisselen en leads te generen.

Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de informatie- en communicatie technologie. Daarnaast organiseren wij congressen en vakbeurzen in de volgende branches:

Naast congressen en vakbeurzen organiseren wij ook kleinschalige trainingen. Naast deze trainingen met open inschrijving, bieden wij ook in-company trainingen aan.

In onze unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis en tools op voor u en uw organisatie. We werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die klaar staat om u intensief te begeleiden. Ze zijn onbetwist experts die hun kennis en ervaring inzetten om uw kennis te vergroten.

Wilt u een evenement op maat organiseren? Dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Voorbeelden hiervan zijn single cliënt congressen, bedrijfsopeningen, -jubilea, -borrels en relatiedagen.

Heliview Professional Marketing Services BV

Heliview Professional Marketing Services BV richt zich specifiek op het leveren van gekwalificeerde business leads. Als congresorganisatie en trainer is Heliview al vele jaren zeer actief met het benaderen van specifieke en zeer uiteenlopende doelgroepen. Heliview Professional Marketing Services verzorgt een gecombineerd aanbod van de instrumenten die Heliview tot voor kort alleen voor haar eigen congressen en trainingen heeft ingezet. Met behulp van deze specifieke instrumenten verzorgt Heliview Professional Marketing Services nu ook lead genererende services voor de zakelijke markt.

Een team van speciaal getrainde executive telemarketeers is verantwoordelijk voor de actieve telefonische benadering van de doelgroepen voor onze klanten. Dit kan variëren van mensen uitnodigen voor round table sessies tot het boven tafel krijgen van kwalificerende informatie.

Heliview Online BV

Heliview Online BV is specialist op het gebied van online leadgeneratie voor zakelijke dienstverleners. Wij combineren onze kennis, medianetwerk en database met een uniek lead management systeem voor een optimale response en opvolging.

Heliview Online brengt uw kennis onder de aandacht via de diverse portals, via de congressen van Heliview Conferences & Training, via de diverse nieuwsbrieven en via de participerende media. Wij leveren u online de contacten aan. Door de uitwisseling van kennis voor contactinformatie komt u op een prettige wijze en met "voorkennis" in contact met nieuwe relaties. Heliview Online zorgt ervoor dat u op al hun producten uw ROI inzichtelijk heeft.

Heliview Online kan u in contact brengen met potentiële relaties die zich oriënteren op internet. Contacten komen tot stand door de uitwisseling van uw kennis voor contactgegevens. Deze kennis kan bijvoorbeeld worden aangeboden in de vorm van publicaties, whitepapers, webcasts of onderzoeksresultaten.