Improven

Improven
Improven

Profiel Improven

Improven streeft naar duurzaam succes en duurzame relaties door goed te zorgen voor haar collega's, haar opdrachtgevers en haar leveranciers. Improven doet dit met een professionele organisatie die niet gelooft in gemakkelijk succes, maar in getalenteerde professionals die veel willen en kunnen bereiken door kennis, door hard werken en door goede relaties met klanten.

Improven ondersteunt organisaties op het terrein van IT vraagstukken, management, processen en finance. Het bedrijfseconomisch optimaal functioneren van de opdrachtgever staat in de dienstverlening centraal: Improven verbetert bedrijfsresultaten van organisaties door te adviseren, te ondersteunen en door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk over te nemen.

Directie en partners zijn zelf vakspecialisten en actief bij klanten. Daarnaast is het management eigenaar van Improven, dus zij weten niet alleen wat adviseren en verbeteren, maar ook wat ondernemen is. Improven doet jaarlijks onderzoek naar wat klanten en collega's van de dienstverlening en organisatie van Improven vinden.

Om het voorafgaande in gewoon Nederlands te verwoorden: "met leuke collega’s voor en met klanten werken, en écht iets voor elkaar te krijgen. Daar krijgen wij energie van".