SAS

SAS
SASBusiness Analytics software en dienstverlening

Profiel SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Nieuwste kennis SAS

De kunst van het onderscheidend vermogen

De kunst van het onderscheidend vermogen

AI-gids voor marketeers

Hoe je jouw producten verkoopt is minstens net zo belangrijk als wat je verkoopt. Deze whitepaper laat zien hoe je kunstmatige intelligentie inzet om jouw customer experience te optimaliseren, welke soort AI welke problemen tackelt en hoe bedrijven AI al succesvol inzetten voor het creëren van een innovatieve en gepersonaliseerde klantervaring.

 
Aan de slag met jouw data- en analyticsstrategie

Aan de slag met jouw data- en analyticsstrategie

Dit e-boek met best practices en klantcases helpt je vooruit

Een datagedreven organisatie; de stip aan de horizon voor ieder bedrijf. Maar wat heb je precies nodig? Hoe start je met het opstellen van een doordachte data-en analyticsstrategie? Veel bedrijven worstelen met deze vragen, daarom is er nu dit handige e-boek. Tips om datagedreven te worden, bevindingen van TDWI en inspirerende klantcases helpen jou op weg naar datagedreven werken.

 
Het geheim achter een geweldige klantervaring

Het geheim achter een geweldige klantervaring

Voldoet jouw organisatie aan de hoge verwachtingen?

Klanten zijn een stuk veeleisender geworden. Voldoet een bedrijf niet aan deze hoge verwachtingen, dan hebben we met een paar swipes een andere aanbieder gevonden. Wil je loyale klanten, dan zal je jouw klanten een geweldige klantervaring moeten bieden. Deze whitepaper laat zien hoe je dat aanpakt en inspireert je met klantcases van onder andere Office Depot en Conrad Electronics.