Softline Group Northern Europe

Softline Group Northern Europe
Softline Group Northern EuropeSoftware Asset Management

Profiel Softline Group Northern Europe

Softline Group is een pan-Europees en wereldwijd opererend IT consulting organisatie, dat zich richt op IT Asset Management, Information- and IT-Security, Cloud & Future Datacentre en Digital Workplace. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Duitsland, met kantoren in Leipzig, Wolfsburg en Aschheim (München), evenals in Nederland (Nieuwegein), België (Antwerpen) en het Verenigd Koninkrijk (Londen).

De Softline Groep biedt haar klanten geïntegreerde oplossingen om Compliance, Control & Cost Savings voor hun IT te realiseren. De Softline Groep groeit duurzaam en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende consultancy organisatie. De groep is meervoudig bekroond en gecertificeerd implementatiepartner voor tal van software publishers en erkend door Gartner als "Challenger" in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for SAM Managed Services.

In april 2021 heeft de in Londen gevestigde Softline International Group een meerderheidsaandeel verworven in Softline AG, waardoor een sterke gezamenlijke wereldwijde groei mogelijk is.

www.softline-group.nl

Softline Group Northern Europe op Social Media