Softline Solutions

Softline Solutions
Softline SolutionsSoftware Asset Management

Softline Solutions is Bronze partner van Dutch Data Forum

Hét jaarcongres dat u helpt om datagedreven te werken!

De kracht van data…! De meeste organisaties zijn er van overtuigd dat data veel meer kan en gaat betekenen dan nu het geval is. Data gedreven werken, het raakt elke organisatie. Sommigen zijn al heel ver, anderen verdrinken in de mogelijkheden die de explosie van nieuwe innovaties en daarmee nieuwe data hen biedt of gaat bieden. De potentie is enorm, starten lastig.

Profiel Softline Solutions

Softline Solutions helpt u om “Compliance, Control and Cost savings” te realiseren voor uw IT. Als onafhankelijk Software Asset Management // IT Asset Management specialist, kunnen we u helpen transparantie te creëren in software assets en uw lange termijn ITAM strategie definiëren. We werken met klanten uit veel verschillende branches, vanuit heel Europa.

Softline Solutions Northern Europe is onderdeel van de Softline Group, met vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, is meermaals bekroond en is gecertificeerd implementatie partner voor vele software uitgevers. De Softline Group is in 2019 voor het zesde achtereenvolgende jaar door Flexera uitgeroepen tot "EMEA Implementation Partner of the Year". “Deze prijs erkent de aanzienlijke impact die Softline heeft gehad op de EMEA SAM-markt. Softline blijft indruk op ons maken met hun begrip van de behoeften van klanten en hen te helpen hun doelen te overtreffen.”, aldus Cindy Grogan, vice-president van Global Alliances bij Flexera.

www.softline-solutions.nl

Softline Solutions op Social Media