Synechron

Synechron
SynechronFinanciële markt

Profiel Synechron

Een bank wil een nieuw internationaal betalingssysteem invoeren, een verzekeraar wenst een nieuw digitaal portaal, een pensioenfonds wil winstgevender gaan beleggen. Veranderingsprocessen bij financiële dienstverleners zijn complex. Ze raken de organisatie, de processen, de techniek en de mensen. Synechron is als geen ander in staat om al deze zaken met elkaar te verbinden.

Onze medewerkers zetten dagelijks hun expertise en ervaring in om financiële organisaties beter te laten werken. Strategischer, efficiënter en eenvoudiger. Met als resultaat kostenverlaging, omzetverhoging, hogere klanttevredenheid en meer grip op risico's. Wij richten ons in het bijzonder op financiële markten, risicomanagement, de supply chain van verzekeren, betalingsverkeer, asset management en effectenverwerking.

Synechron op Social Media

Nieuwste kennis Synechron

Big data zorgt voor meer omzet

Big data zorgt voor meer omzet

Data is het nieuwe goud

Het afgelopen decennium werden er in de financiële sector behoorlijke klappen uitgedeeld: de bankencrisis, toenemende ontevredenheid bij consumenten en strengere wet- en regelgeving. Big data kan echter het tij doen keren. Lees in deze whitepaper hoe banken hun winsten kunnen opkrikken door goed gebruik te maken van de schat aan data die ze bezitten.

 
Hoe ver gaat kunstmatige intelligentie in de financiële sector?

Hoe ver gaat kunstmatige intelligentie in de financiële sector?

Banken kunnen met machine learning processen verder automatiseren

Volgens McKinsey kan door toepassing van machine learning 85% van de meer dan 900 processen van een doorsnee bank worden geautomatiseerd. Ook uit onderzoek van Synechron blijkt dat AI in algemene zin een belangrijke ontwikkeling is, die nieuwe kansen biedt voor de financiële sector. Kopstukken uit de sector gingen deze zomer daarom met elkaar in discussie over de rol en impact van AI. Daarbij werd uitgebreid stilgestaan bij onder meer de rol van Smart Process Automation (SPA).