Tableau Software

Tableau Software
Tableau SoftwareBusiness Intelligence en Analytics

Profiel Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp. Met Tableau kunt u data eenvoudig verkennen en bekendmaken. Dit is de nieuwe software voor business intelligence: rapid-fire business intelligence. 

We werken al jarenlang aan software voor business analytics, die inspeelt op de natuurlijke visuele insteek van de mens. Wissel naadloos tussen interactieve weergaven, grafieken en rapporten, gewoon zoals u dat wilt. Geen wizards, ellenlange scripts of wachten tot de IT-afdeling een rapport heeft gemaakt. U maakt in een handomdraai handige datavisualisaties, rapporten en dashboards. Daarna deelt u ze met één klik met de rest van de organisatie. 

Al die handige dingen die u met business intelligence wilt doen, zoals werken met veel data, verwerken van databronnen, visualiseren op meerdere manieren, dashboards bouwen en interactieve data-applicaties maken: met Tableau wordt dat een fluitje van een cent. Cindy Sedlacek, directeur van Cornell University: “We analyseren tien keer zo snel met vijftig procent minder menskracht.” De ROI is fantastisch. 

Meer dan 32.000 klantaccounts krijgen op kantoor en onderweg bliksemsnel resultaten met Tableau. En tienduizenden mensen delen met Tableau Public hun data op blogs en websites. Ervaar zelf wat Tableau voor u kan betekenen met een gratis proefversie: www.tableau.com/trial.

Tableau Software op Social Media

Nieuwste kennis Tableau Software

4 manieren om data preparation barrières te overbruggen

4 manieren om data preparation barrières te overbruggen

Vervuilde data kost je geld

Ongestructureerde, en dus vaak vervuilde data, is lastig om doorheen te worstelen. Data preparation zorgt ervoor dat je data klaar zijn voor analyse. Maar wat is nu eigenlijk de reden dat data zo vaak vervuild zijn? En niet onbelangrijk… hoe los je het op en zorg je voor schone data? Deze whitepaper neemt je mee in de 4 meest voorkomende dataproblemen en hoe je deze oplost.

 
Deze BI-trends mag je dit jaar niet uit het oog verliezen

Deze BI-trends mag je dit jaar niet uit het oog verliezen

Van kunstmatige intelligentie tot data storytelling

Kunstmatige intelligentie, natural language processing, data -democratie, hou jij het nog allemaal bij? Welke trends mag je in 2019 echt niet uit het oog verliezen? Dit trendrapport zet de 10 belangrijkste BI-trends voor dit jaar op een rij en vertelt je in detail wat ze precies kunnen betekenen voor jouw organisatie. Laat je inspireren door deze niet te missen ontwikkelingen.

 
Data inzichtelijk maken met visual analytics

Data inzichtelijk maken met visual analytics

Visueel en realtime je data bekijken

Organisaties verzamelen bergen aan data en proberen hier wegwijs uit te worden. Waar begin je? Datavisualisatie en visuele analytics zijn twee methodieken die veel gebruikt worden. Lees in deze whitepaper wat visuele analytics voor jou kan betekenen, wat de kracht is en meer over de wat en het waarom. Maak je data inzichtelijk en krijg antwoord op al je vragen.