Tibco

Tibco
TibcoInfrastructuursoftware

Profiel Tibco

TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) is een aanbieder van infrastructuursoftware die bedrijven ter plaatse of in een cloudcomputing-omgeving kunnen gebruiken. Of het nu gaat om efficiënte verwerking van claims of transacties, cross-selling van producten op basis van het realtime gedrag van consumenten of het afwenden van een crisis voordat deze plaatsvindt, TIBCO biedt bedrijven de two-second advantage™: de mogelijkheid om de juiste informatie op het juiste moment vast te leggen en deze proactief te gebruiken om een voor sprong op de concurrentie te behalen. Meer dan 4000 klanten wereldwyd vertrouwen op TIBCO om informatie, beslissingen, processen en toepassingen in realtime te beheren.

 

Tibco op Social Media

Nieuwste kennis Tibco

Business data scientist + big data = meer winst

Business data scientist + big data = meer winst

Hoe klantendata en machine learning uw bedrijf revolutionair veranderen

In deze keynote vertelt Heleen Snelting, data science manager EMEA bij Tibco, hoe binnen haar bedrijf tegen data analytics wordt aangekeken. Dit doet ze aan de hand van enkele cases. De volgende klanten van Tibco passeren de revue: het Deense windturbinebedrijf Vestas, olieproducent Hess, de Amerikaanse outdoorkledingfabrikant The North Face, de Bank of Montreal en het Amerikaanse transportbedrijf Norfolk Southern.

 
Analytics voor de gewone medewerkers

Analytics voor de gewone medewerkers

Data analytics toegankelijker maken voor iedereen

Over de hele wereld zijn organisaties op zoek naar manieren om hun verzamelde data volledig te analyseren en gebruiken. Het aannemen van een data specialist is echter lastig. Data specialisten zijn namelijk schaars en daarnaast zijn ze ook niet goedkoop. Download de whitepaper voor meer informatie over hoe uw organisatie hiermee om kan gaan.

 
Big data en Fast data: eerder inspelen op inzichten

Big data en Fast data: eerder inspelen op inzichten

Webcast: Leren van Big Data en implementeren vanuit Fast Data

Zoals bekend komen de fysieke en digitale wereld steeds dichter bij elkaar. Smart devices zijn overal te vinden en deze worden ook steeds slimmer. In deze informatieve webcast wordt onderscheid gemaakt tussen big data en fast data. Bekijk de webcast en laat u informeren over de verschillen tussen deze twee data vormen en wat ze kunnen betekenen voor uw organisatie.