Tibco Software

Tibco Software
Tibco SoftwareInfrastructuursoftware

Profiel Tibco Software

TIBCO gelooft in het stimuleren van digitale bedrijfsvoeringen door betere beslissingen en snellere, slimmere acties mogelijk te maken via haar TIBCO Connected Intelligence Cloud. Van API's en systemen tot apparaten en mensen, TIBCO verbindt alles, legt data in realtime vast ongeacht de locatie en vergroot de intelligentie van uw bedrijfsvoering door analytische inzichten. Duizenden klanten over de hele wereld vertrouwen op TIBCO om boeiende ervaringen op te bouwen, activiteiten te stimuleren en innovatie voort te stuwen. Ontdek hoe TIBCO digitale bedrijfsvoering slimmer maakt op www.tibco.com.

Onze specialismen: Digitale bedrijfsvoering, Real-time data-driven sturing, Business Analytics, (Master/Reference/Meta) Data Management, Data Governance, Cloudstrategie, Business Process Management, Application Integration en Data Science.

TIBCO Software
Lichtenauerlaan 122-140
3062 ME  Rotterdam
Tel: +31 (0)10 280 5000

Tibco Software op Social Media

Nieuwste kennis Tibco Software

Business data scientist + big data = meer winst

Business data scientist + big data = meer winst

Hoe klantendata en machine learning uw bedrijf revolutionair veranderen

In deze keynote vertelt Heleen Snelting, data science manager EMEA bij Tibco, hoe binnen haar bedrijf tegen data analytics wordt aangekeken. Dit doet ze aan de hand van enkele cases. De volgende klanten van Tibco passeren de revue: het Deense windturbinebedrijf Vestas, olieproducent Hess, de Amerikaanse outdoorkledingfabrikant The North Face, de Bank of Montreal en het Amerikaanse transportbedrijf Norfolk Southern.

 
Analytics voor de gewone medewerkers

Analytics voor de gewone medewerkers

Data analytics toegankelijker maken voor iedereen

Over de hele wereld zijn organisaties op zoek naar manieren om hun verzamelde data volledig te analyseren en gebruiken. Het aannemen van een data specialist is echter lastig. Data specialisten zijn namelijk schaars en daarnaast zijn ze ook niet goedkoop. Download de whitepaper voor meer informatie over hoe uw organisatie hiermee om kan gaan.

 
Big data en Fast data: eerder inspelen op inzichten

Big data en Fast data: eerder inspelen op inzichten

Webcast: Leren van Big Data en implementeren vanuit Fast Data

Zoals bekend komen de fysieke en digitale wereld steeds dichter bij elkaar. Smart devices zijn overal te vinden en deze worden ook steeds slimmer. In deze informatieve webcast wordt onderscheid gemaakt tussen big data en fast data. Bekijk de webcast en laat u informeren over de verschillen tussen deze twee data vormen en wat ze kunnen betekenen voor uw organisatie.